Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J29a35n 40H58a49v73e36l13k19a

16. 10. 2017 20:41

Tento článek se moc nepovedl.

0 0
možnosti

Už jsem četl mnohé nesmysly od voličů ANO , ale autor tohot oblogu překonal snad všechny hranice. 8-o

Opravdu nepochopím, kde se v těchto lidech bere tolik slepoty a hluchoty - prostě - i kdyby Babiš stál nad mrtvolou a z nože mu kapala krev tak tito lidé budou tvrdit, že je to kampaň a že to udělal Kalousek !!

28 2
možnosti
Foto

Charakterové portfolio Babiše obsahuje takové položky jako jsou krádeže, podvody, lež, přetvářka, udávání a doslova neovladatelná chuť vládnout. Teď se snaží ovládnout náš stát stejně tak, jako to udělal Fico na Slovensku. Jeho komunisticko-eestébácká minulost by měla být pro všechny slušné lidi vážným varováním dát mu hlas. Je šílené, jak lidé, kteří mu chtějí dát hlas si neuvědomují, jak je to nebezpečná osoba, a pokud vyhraje volby, kam náš stát přivede.RvRvRv

17 3
možnosti

S tím souhlasím. Pouze se domnívám, že byste měl uvést zdroj, případně váš příspěvek uvést jako citaci.

http://forum24.cz/volby-2017-rozhoduji-o-zivote-volicu-do-jejich-domovu-se-nenapadne-vkrada-zlo/

1 0
možnosti

Tak jednou si vzal co mu nepatří, tak co se furt řeší? Prostě to udělat neměl, ale udělal tak holt musí nést následky...

3 2
možnosti
Foto

MÁTE PRO TO RELEVANTNÍ DŮKAZY, či jen ,,znalost" z medií?;-)

1 4
možnosti

Vážení, v politice se vůbec nevylučuje to, že člověk sice lump je, ale sejmou ho kvůli něčemu jinému, tady kvůli tomu, že překáží.

Nedělejte si o politice žádné iluze. Tam to je často tak, že lumpárny pana X. nikomu nevadí samy o sobě, ale z nějakého zcela jiného důvodu (nezávisle na těch lumpárnách) začne někomu překážet pan X osobně. Tak na něj vytáhnou nějakou lumpárnu, kterou doopravdy spáchal, takže příslušný proces není protizákonný, ale ta lumpárna je jenom záminkou k jeho odstranění.

Jako když Honza ví na Tomáše trestný čin, ale udá ho teprve ve chvíli, kdy se na scéně objeví Alena, která se líbí jak jednomu, tak i druhému. Z pohledu na Honzu se jedná o ubohost: buď ho měl udat hned, jestliže mu morálně vadil ten trestný čin, nebo ho neměl udávat vůbec, ale udat někoho jen za účelem likvidace soka v lásce, to je ubohé. Ale z hlediska soudce je to udání jako každé jiné, a když se ukáže, že Tomáš skutečně ten trestný čin spáchal, musí jít za mříže. Soudce nezajímá, že Tomáš chodí Honzovi za Alenou, ale zajímá ho, že před rokem a půl Tomáš způsobil dopravní nehodu, při které těžce zranil cyklistu a od místa nehody ujel bez poskytnutí pomoci.

Stejně tak je to s Babišem: Vytáhli na něj to, co patrně spáchal, a tak případný proces bude v pořádku. Ale je to jen a jen záminka, jak se zbavit někoho, kdo ve skutečnosti překáží něčím jiným než svou trestnou činností: překáží svými vysokými volebními preferencemi.

Samozřejmě z pohledu vyšetřovatele a soudce je to jinak: Ti neposuzují, proč Babiše najednou vydali. Ti posuzují, zda trestný čin, jehož vyšetřením byli povařeni, se skutečně stal (stejně jako u onoho činu udaného kvůli žárlivosti). Pokud ano, tak je nemá zajímá, co bylo důvodem udání. Prostě vyšetřují konkrétní trestný čin.

Proces bude politicky motivován, ale protože se na rozdíl od procesu se Slánským bude držet toho, co Babiš doopravdy udělal, bude po právní stránce v pořádku.

3 3
možnosti

To je zase konstrukt, proč Babiše "najednou vydali"... Inteligentní Slavomíre, Babiše najednou vydali proto, protože poslanecká imunita není pro tyto účely a hlavně proto, protože o to Policie požádala se souhlasem a pod dozorem státního zástupce.

6 1
možnosti
Foto

AB je lhář, křivák a podvodník.

13 1
možnosti
Foto

To soudíte podle sebe, či dle uzavřených vyšetřování a soudy prokázaných skutečností?;-)

2 10
možnosti
Foto

;-) Autor pěkně ,,nahodil" a už to ,,jede";-D Soudy ,,lidové", rozhořčené ,,kolektivy". Autorovo hodnocení premiera je úsměvné. Co se A.B. týká, mnohým asi unikla leckterá vyjádření těch, kteří ,,mají ,,slovo", jako st. zástupci, či policie. Např. vyjádření šéfa policie v OVM. ,,Cosi" o ,,fázích". Nyní probíhá fáze přípravného řízení, na základě kterého se budˇ rozhodne o trest. stíhání, pokud budou shledány relevant. důvody, anebo také může být, že nebudou, a pak se případ odloží. Ovšem, kam se hrabe policie a vyšetřovatelé na ,,,znalce", kteří ,,ví", že:-P

1 3
možnosti
Foto

Vždyť i takový Kožený se provinil úspěchem, že? ;-)

7 0
možnosti

Jenže Čapí hnízdo je.

10 0
možnosti
Foto

To je dobrá agitka. Je potřeba? Vždyť už dnes 30% národa Babiše žere. Chcete absolutní moc bez koaličního partnera? A to si fakt myslíte že by bylo to jediné správné? Já se nedomnívám, že se Babiš vůbec nezapletl s StB, že svůj majetek získal čistým způsobem, že korunové dluhopisy vyvedl legálně, že Čapí hnízdo bylo dotačně křišťálově čisté .... a už vůbec se nedomnívám, že je v politice kvůli nám všem a nikoliv k vůli svému impériu. Sice neznám žádnou z těch institucí, které máte ve svém perexu, ale dovolím si říci, že všechny jsou již teď v mých očích diskvalifikované.

15 2
možnosti
Foto

Jednobarevná vláda vůbec neznamená absolutní moc. Tak to totiž často dopadá ve státech s většinovým volebním systémem. Bylo to tak ve Spojeném království dokud si premierka neusmyslela že si polepší a pohoršila si.

Vládu samozřejmě kontroluje parlament, Senát a sněmovna. A pak Ústavní soud a prezident.

Ale jednobarevná vláda samozřejmě znamená jednoduché vládnutí bez neustálých kompromisu koaličními partnery. V tom je výhodná v tom byla výhodná i Opoziční smlouva.

2 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS