Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P93e18t35r 92M80a29c68h77á79ň

21. 10. 2017 15:31

"Pan prezident navštívil Moravskoslezský kraj. Jako obvykle toho pronesl mnoho a ukázal se jako rázný vůdce s tahem na branku a řadou řešení, která by mohla překonat snad i strukturální problémy kraje."

Jako bych četl článek o Kimovi, severokorejském Brouku Pytlíkovi ;-D

0 0
možnosti

Jak píšete o sobě: mediální analytik, novinář, mluvčí, učitel. Čili nepoučený laik, který ještě nepracoval. Možnost konečně uplatnit své možnosti v téhle stohektarové fabrice uprostřed města, která bude vyrábět gumy, je pro vás ideální výzva. Abychom si rozuměli, budete vyrábět pneumatiky. Ekonomicky, ekologicky a efektivně. Práci čest.

0 0
možnosti
Foto

Nevím, s radostí jsem pracoval v zahraničním zemědělství, s ještě větší radostí jako hospodský u nás, pak vyráběl bonbóny a plastové desky do bazénů....jestli to je dost, nebo málo, nechť posoudí někdo jiný:-):-):-)

0 0
možnosti

Jedna gumárna je už řadu let v Zubřím u Rožnova p. Radh.

0 0
možnosti

Tak nová gumárna 2018 může mít jiné parametry včetně ekologie. Otázka je zda jsou např. k dispozici vhodné pracovní síly, kolik "juanů" si tam lidé vydělají atd.

0 0
možnosti

Kdo máte jakékoliv problémy - nezoufejte ! Miloš vyřeší vše ! Jak vykouřit kůrovce ze Šumavy, jak obracet říční toky, kde stavět mosty . Rovněž poradí s konstrukcí kotle a vhodným typem uhlí, (Vítkovice). Blíží se zima - přezujte gumy auta ! I na to myslel - staví gumárnu ... Chcete investovat do akcií ? Obraťte se na bezpověrkového Mynáře, Kyrgyzstán - to je jistota ! ... :-)

1 2
možnosti

Už to píšete podruhé. Zeman řekl dosti nepravd a polopravd - viz dotace za nevýrobu. Ale např. to o kotlech jsem neslyšel.

1 0
možnosti
Foto

Dočkejme všichni času, jako husa klasu, neboť není vyloučeno, že za panování nějakého podnikatelsky založeného prezidenta republiky jiného než Zemana, (se v Praze na tom nesmírně velkém volném prostranství zatím úplně k ničemu s názvem Václavské náměstí) dočkáme, že tam bude postaven třeba pivovar;-)

1 1
možnosti

Pan prezident je holt jaksi mimo, ostatně jako v poslední době dost často.

3 1
možnosti

Pokud zprávy nelžou - Zeman řekl, že když Moravskoslezský - asi Mošnov je plný tak to může stát v Olomouckém. To s Ostravou je od Světlíka.

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1613x
Původem z jihu Čech, nyní už dvacet let ve Slezsku a na severu Moravy. Česko-moravsko-slezský patriot cestující po zajímavých místech země, která jsou často většině lidí úplně neznámá. Proto se texty budou mimo jiné zabývat úžasnými místy v ČR a lidmi, kteří v nich žijí. Do dvaceti let vrcholový sportovec, pak student, mediální analytik, novinář, mluvčí černouhelného gigantu v extrémně náročném období jeho existence, nyní vodař - poučený laik:-) A pořád trochu učitel i student...

Seznam rubrik