Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Bohužel, pro mě nepochopitelně, byl blog přeřazen do hydeparku. Přitom se domnívám, že by tento problém měl zajímat především čtenáře. Zažádal jsem redakci o zpětné přesunutí na hlavní stránku. Jsem sám zvědav, jestli mi vyhoví.

2 0
možnosti
DK

Nevyhovi...ale objektivne je vas clanek naprosto korektni. Mozna maji v pravidlech, ze se blog nemuze zabyvat technickymi aspekty blogu ci celeho idnes....tezko rict, uz jsem ta pravidla dlouho necetl, protoze to nema cenu.

1 0
možnosti
VK

!!Kritizovat jeho veličenstvo systém? Šup, jste v hydeparku. 8-o!!

1 1
možnosti
PT

P32e18t26r 60T79o56m67e69k

5. 9. 2017 11:33

Naprostý souhlas. A ještě něco. Když vám nějaký admin vymaže příspěvek, dozvíte se proč vám ho vymazal(nepatří do kultivované diskuse, trolling,...) ale nedozvíte se KDO vám ho vymazal. My se tady musíme registrovat a ještě jim (protože jsme všichni potencionální podvodníci) posílat fotku občanky a oni jsou naprosto anonymní. Je to od nich sprosté.

3 0
možnosti
DK

Oni si to smazani neumi ani obhajit. Proste abyste se stal adminem, nemusite umet vubec nic. Vlastne ani dokoncenou zakladku k tomu nepotrebujete. Ja jsme tu kolikrat napsal fakta podlozena historicky, ale jelikoz se to nehodi do soucasneho multikulturniho prostredi, bylo mi to smazano. Jestli je to pravda nebo ne, to admin neresi (a vlastne nejspise ani nema potrebne znalosti). Za clou dobu, co zde mam ucet, jsem nenapsal jedinou vulgaritu, smazanych sprispevku uz jsem mel stovky. Spravedlive smazanych tak cca 10.

4 1
možnosti
JV

Blog proti paní Merkel, Němcům, EU, Junker a uprchlíkům garantuje krámu přes 40 .To je holt IDnes.

2 0
možnosti
PT

P71e12t95r 93T21o64m22e17k

5. 9. 2017 11:34

Vám zjevně "paní" merkel imponuje. Mně tedy rozhodně ne.

1 1
možnosti
DK

Tak karma samozrejme neni zadne objektivni meritko...Zalezi na mnoha faktorech, je jasne, ze takovy Maca bude mit karmu mnohem vyssi nez nekdo, kdo pise mnohem zajimavejsi clanky, ale nema mezi adminy tak obrovskou podporu. Myslim si, ze karmu by nemel vubec dostavat ten, kdo u clanku nepovolil diskuzi. Na druhou stranu...ono vlastne o nic nejde...blby clanek s vysokou karmou zustane porad jenom blbym clankem. Neni to placene, nic to nezmeni...

3 0
možnosti
MV

nepsat pro karmu. psat proste jen tak, ze vas to bavi

6 0
možnosti
VK

Takových je vás máloR^

2 0
možnosti
VK

Něco vám povim. Po tom se tu volá dlouho. Redakci to ale z nějakého důvodu vyhovuje a léta s tím nic dělat nechce. Co na tom, že se nejpopulističtější slint vyšplhá a drží vysoko? To zajišťuje čtenost a příjem z reklamy. Bulvarizace blogu je vedlejším produktem.

1 0
možnosti
Foto

tak, jak se hodnotí diskuzní příspěvky, plusem, či minusem, hodnotit také články.

2 0
možnosti
EH

No tak budou odpůrci té politické strany antikarmovat jako diví a blogeři bez sekty fanoušků nadále fňukat. :-P

0 0
možnosti
IB

I62v23o 59B86o94u95š77e

16. 9. 2017 17:40

Plus či minus můžete dát jen jeden. S karmou event antikarmou by to tak také mohlo být. Kdyby se chtělo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik