Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Omluva Lidlu mi přijde naopak jako pokračování výsměchu a urážek. Říkají vlastně: sorry, ale my jedeme na světové vlně a ta je už poněkud jinde. Fakt jsme netušili, že někde existují ještě tací vidláci jako jste vy. Nicméně to milostivě bereme na vědomí a nezlobíme se na vás za to. Příště do reklamy zakomponujeme hromadu hnoje, abyste ji pochopili i vy. S pozdravem Zústaňte nám věrni, vaši přátelé z jiného světa.

23 0
možnosti
VV

Cili v te omluve vedeni spolecnosti dalo jasne najevo, ze jednalo tak jak si jeho cesti zakaznici preji. Podobne jako Tulip vyraby pro cesky trh jiny Luncheon Meat.

1 7
možnosti
MR

prave že nejednalo

0 0
možnosti
MP

V Lidlu mají ty experty vůbec zvláštní, já čekám s čím přijdou příště. Mně stačily ty jejich "vánoce" se Santa Clarou a multikulti vejvarem kolem té Clary;-).

Přiznám se, že jsem si těch vymazaných křížů nevšimla, protože na Santorini jsem nikdy nebyla a řecké speciality v podstatě nekupuji. Předpokládám, že takto to má hodně lidí, takže těžko čekat nějaký bojkot. A konec konců i s tou Santa Clarou si mnoho lidí řeklo jako já: Nojo, b.bečci, abyste se nepotento....

4 0
možnosti
TT

Řekl bych, že feminizovanýho Mikuláše, kterej u nás na Vánoce nemá mimochodem vůbec co pohledávat, lidi vnímají jinak než odstraněný kříže z panoramatu, který s prominutím neznají jen velcí nevzdělanci.

Jak to někde navrhl spoludiskutér: ve šlépějích Lídlu by měli pražští radní odstranit sochy okřížovanejch svatejch z Karlova mostu, aby se náhodou někdo necítil uražen.

3 0
možnosti

Takže na xenofobní Česko si příště dá Lidl bacha.

Co je horší - včera v Lidlu neměli vlašák (vlašský salát), ale vedlejší regál byl plný jakýchsi misek s názvem hummus. To je humus!

1 0
možnosti
VV

Mozna jste ho jen nevidel, nebo se nedovtipil, ze ten vlasak se tam mohl jmenovat Fleischsalat.

0 6
možnosti
ZV

S reakciou Lidlu mám ten istý problém. Ale zrejme to bude tým, že to nie je ospravedlnenie a náprava napáchanej škodyuž vôbec nie. Je to obyčajný alibizmus.

18 0
možnosti
Foto

I15v57a67n 36M22a64r87e70k

2. 9. 2017 12:54

No a my p.Stejskale můžeme jen čekat, čím nás "překvapí" příště . Rv

Karma . R^

11 0
možnosti
  • Počet článků 4816
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal