Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

R89a64d36e23k 57J66a16r90o12š

31. 8. 2017 18:08

Typově je asi Kodet o něco více exnerovštější než Vala, ale z hlediska celkového vyznění filmu u mě jasně vede Poklad byzantského kupce s tím luxusním hereckým obsazením i režijním pojetím, kde i humor hraje svou roli.

9 0
možnosti
Foto

Dobré připomenutíR^. U mě jednoznačně Jiří Vala! a hned za ním Jiří Kodet. Vala je jako Exner sympatický, hravý, vtipný, a přitom kouzelně chlapský.:-) Film Poklad byzantského kupce je celý nesmírně povedený i výkony dalších herců: Gabriela Vránová, Sovák, Lipský, Řehoř, Libíček, Lohniský... Taky si ho málokdy nechám ujít.

6 0
možnosti
Foto

K34a81r67e29l 37M65á25d47l75e

31. 8. 2017 17:45

Nevím, jestli bych jen obrátil pořadí prvních dvou, nebo Valu odsunul ještě níž. Je fakt, že Vala toho Exnera zahrál dobře, ale mám ho prostě zařazeného k úplně jiným typům rolí, takže mi tam prostě nějak vadí.

3 1
možnosti
MB

Děkuju za rekapitulaci, paní blogerko.

R^

PS minulý příspěvek odeslán dřív, než jsem chtěla, proto doplňuji.

1 0
možnosti
MB

Je mi líto, ale pan Dlouhý zde vypadá, že zdědil svůj oblek po bratrovi.

Můj otec by řekl: vypadá jak tříkolová jitrnice v kilovém střívku.

3 0
možnosti
KT

Paní Beránková, ten oblek mu určitě šili na míru, ale současné "fazony" jsou mimo moje chápání. Neskutečně krátká saka, zapínání nad pupíkem ... celkový výsledek, jako by si vytáhlý hubeňour oblékl sako určené malému chlapovi se stejně širokými rameny.

1 0
možnosti
KT

Vala má u mně smůlu. Přehršel jeho rolí poctivých, zásadových a ostatní lidi ve všem převyšujících komunistů mi prosakuje i do jeho ztvárnění kpt. Exnera. Takové "Zítra se bude tančit všude" a nebo "Byl jednou jeden dům", to byla jeho parketa, žádný Exner! Něco podobného jako byl Josef Větrovec.

7 0
možnosti
Foto

Já hlasuji pro Kodeta. Nejvíce mi souzní s literární předlohou.

14 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,40
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->