Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TV

Dvakrat tydne kurz psani a navsteva kostela. Nanecisto piste, piste, piste a rozjimejte. Nevim, zda to pomuze, ale uskodit by to nemelo, myslim ;).

4 0
možnosti
PB

Pokud někdo napíše sedm po sobě jdoucích blogů na jedno a totéž téma aniž by vůbec došel k nějakému resume, potom buď trpí obsedantní poruchou, anebo je názorově nevyrovnaný. Nevyrovnaní lidé by neměli psát blogy. Zdržuje a unavuje to ostatní a zabírá místo pro skutečně smysluplné články.

5 1
možnosti
Foto

Ve svém svatém zápalu jste dokonale popletl zásadně rozdílné věci. Prague Pride se odehrává na veřejnosti před očima opravdu každého, i toho, kdo se účastnit nechce. Vámi popisovaná akce je akcí soukromou, v odděleném prostoru, za vstupné a s vyloučením mládeže do 18 let. Také si nijak nevymáhá extrabuřty a zvláštní zacházení a práva pro voyery.

11 0
možnosti
DN

On se to pan Horner snažil psát asi nějak ve stylu "LGBT satiry". Bohužel mu z toho vzešel guláš z kuřecího řízku s tureckým chlebem. ;-)

7 0
možnosti
PV

P25a61v56e32l 33V32é23b15r

18. 8. 2017 6:27

Je rozdíl mezi vystavováním obrazů v uzavřených prostorách, kam jde ten, kdo tam jít chce a kdo nechce, nejde (tudíž se jedná o jisté soukromí) a mezi tím, když, když ulice, kudy je nutno volky nevolky procházet, ucpe průvod lidí ukazujících veřejně a halasně to, co jiní vidět nechtějí vidět.

5 0
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik