Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Ano, vitaci jsou neco podobneho jako manzelka komisare Columba.

9 13
možnosti
SB

Ono nejde o to, zda ti vítači tady migranty chtějí, ale o to, zda si uvědomují, že tady přestává veškerá legrace a že tomuhle se musí učinit přítrž naprosto jasně.

Chamberlain s Daladierem by směrem k Hitlerovi rozhodně nesplňovali definici vítače. Oni byli proti expanzi Německa za jeho hranice a ani ty Sudety mu v tom Mnichově nepřiklepli s nějakou radostí.

Vítači v pravém slova smyslu to nebyli, ale udělali pro něj větší službu než skutečný vítač Konrád Henlein.

Stejně tak francouzská nebo britská veřejnost měla přeci jen o něco blíže k Československu než k Německu (Československo jim bylo lhostejné, zatímco Německo vnímali jako nepřítele), ale jásala, když to ti dva výtečníci v Mnichově podepsali.

Vítačů v pravém slova smyslu se nebojím, protože těch doopravdy zanedbatelná menšina. Bojím se těch, kteří tady migranty sice nechtějí, ale prioritu politické důležitosti dají něčemu úplně jinému, co za deset let nebude nikoho zajímat.

Nás neohrožuje hrstka vítačů. Nás ohrožují desítky procent novodobých Chamberlainů a Daladierů a jejich příznivců.

14 3
možnosti
KM

K57a26r25e15l 69M92a93s26e32k

14. 8. 2017 16:29

Jaký desítky procent?

6 6
možnosti
ZB

Karma.Velmi dobře napsáno,dnes je "vlastenci" za vítače označen každý,kdo nechce uznat,že "rytíři z Řádu národa" jsou stateční vlastenci,kteří zachranují vlast...;-)a popravdě napíše,že to jsou jenom vychcánci,kteří využívají strach a hysterii některých jedincu,kteří se považují za "vlastence"....

11 8
možnosti

Dnes je vítači za "vlastence" označen každý, kdo....zbytek si zkuste odvodit.

0 0
možnosti
TP

T40o71m29á92š 48P91í66c28l

14. 8. 2017 16:01

Ano, viděl a mluvil s nimi. A odpovídají přesně vašemu ironickému popisu.

14 3
možnosti
ZB

A kdo to konkrétně byl a co říkal?Opravdu jste našel někoho,kdo chce aby se do Evropy přesunula pulka Afriky...?Nějaký politik...?

4 4
možnosti