Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J82i33r57i 84D85v75o80r89a81k

13. 8. 2017 21:44

To je clanek k zbliti. "Podvod", jak rikate, je stary uz 12 let, tak je jasne, ze to vytahli jeho protivnici jen a pouze kvuli volbam. Bod c. 3 je neco tak primitivniho, ze ho komentovat je jen ztrata casu. To, ze si myslite, ze Kalousek a politici co tam jsou po 89-tem nemaji "nahrabano" je jako verit na jeziska. Mozna ze vas stve EET, aby jste dal mohl, pokud jste OSVC dal krast (prehanim jako vy...:-P) tak je mi vas lito. Muj hlas dostane, protoze tem "politickym mazakum" da hlas jen zoufalec [>-]

5 25
možnosti
DV

D59a57v21i75d 15V36l11k

13. 8. 2017 22:04

Zoufalec jste Vy.

10 1
možnosti
Foto

Řízný text. Těch 50 mega je nic proti tomu, co nás čeká, pokud Babiš opravdu vyhraje volby. On trotiž vede regulérní hybridní válku proti demokracii a svobodnému podnikání v této zemi, v rámci které jeho chobotnice ANO roztahuje svoje bezohledná chapadla do řady klíčových orgánů. Kdo je ochoten o tom přemýšlet, ať shlédne film Selský rozum. Tam je (ne příliš dokonale) zdokumentováno jak si stojí firmy, které Babiš uchvátil, jak dopadli lidé, kteří mu důvěřovali, jak dopadli zaměstnanci, jak dopadla kvalita produkce. Takže pokud Babiš vyhraje volby, nějak podobně dopadne celá naše země, protože on ji bude řídit jako svoji firmu, jak vyhrožuje. A 30% voličů mu tleská stejně, jako svého času tleskali Němci Hitlerovi.

22 2
možnosti
ZH

ANO, Babiš chce stát řídit jako firmu. Jen "zapomněl" říct, že vlastní...

5 0
možnosti
PB

Možná je tento Váš blog lehce nevyvážený (možná až zaujatý), ale stejně se mi dost líbí. R^

10 0
možnosti
Foto

J88a80n 27A54n20d24r60l10e

13. 8. 2017 20:53

Mne osobne na celem pribehu pripada jako nejdulezitejsi fakt, ze mu to tehdy stalo za to, pro nej pitomych 50mega mu stalo za celou tu habaduru. A protoze vidime, ze stalo, tak je proste stejnej jako vsichni ti, ktere kritizuje a chce nahradit. Prachy a mala domu jsou dulezitejsi nez idealy a sluzba lidem, neprekvapuje me to, ale nemelo by to mast volice....

16 0
možnosti
Foto

My nebohatí máme občas dojem, že bohatí neznají cenu peněz. Omyl, bývá to přesně naopak. Pro p. Babiše je 50 milionů úplně stejná hromada peněz jako pro kohokoli z nás.

4 0
možnosti
MR

M88a21r56e74k 63R64a12i13d16a

13. 8. 2017 20:43

Všichni krademe, ale já jsem jedinej, který si to tady dokáže přiznat ;-D

3 0
možnosti
MB

Čapí hnízdo jede - Typická lidovka pro lidi, samotní hosté píší :

("Nejsme politici - Makáme" !) ...

Ceny v sezóně (od 1.4. do 31.10.)

- dvoulůžkový pokoj 5.500 Kč (děti do 3 let na pokoji zdarma)

- rodinné apartmá 8.000 Kč​

... Samotne Čapí Hnízdo je vlastně jízdárna. Je zde ale extremne draha restaurace, která není pro normální lidi. Chtělo by to normální restauraci. ...Skvěle spojená moderní architektura s klasickým venkovským stylem. Živí čapi na komíně, výborné jídlo a milá obsluha. Ceny trochu vyšší (předrkm cca 180,- hlavní chod cca 380,- dezert cca 100,-) ... Prostě ano - bude líp" : :-)

13 0
možnosti
Foto

Přece byste nechtěl, aby vám Babiš dotoval jídlo. Vždyť víte, že on je zásadně proti dotacím. Křiví to ekonomiku ;-)

11 0
možnosti
VV

Proc mi jen tento clanek pripomina jednu pisnicku z tvorby panu Jezka, Voskovce a Wericha?

3 0
možnosti
MB

Ano, pane Vokoun, text je vynikající ! Z čista jasna, kde se vzal, pan Nikdo tu se vzal,křičel, jak si předsevzal: „Já chci vládu!“ ... :-)

4 0
možnosti

...a tak hlavně, že je pořád dokola o čem psát:-D

2 8
možnosti
OT

A vám to nepřijde důležité? Vám nevadí, že favoritem voleb je zloděj?

13 1
možnosti
Foto

Už dlouho mě žádná demagogie nepobavila tak jako ta vaše.

Začneme tím, padni komu padni, ano?

Takže, především - operovat tím, že zásah nepřišel vhod a porovnávat politické volby s dotahováním obchodních kšeftů - to je demagogická manipulace jako hrom.

Přinejmenším půlka informované republiky ví, že policie měla podklady hodové už počátkem roku. Proč je tedy nevytáhla řív? To už se raději neptáte a zamlčujete to.

Čili další demagogie z vaší strany.

No a když už se otíráte o ctěného Kalouska - který tolik nekřičí, že je to či ono nevhod a je to špatně načasované... Z Kalouskových výroků by se nejen v tomto směru daly vydat spisy. Zejména z jeho výkřiků typu: Proč až nyní...?

No, a že tvrdíte potencionálním voličům Babiše, že není lepš než oni... to je další účelová manipulace.

Nejde jen o to kdo je nebo není lepší. Najděte si , co o tom říká F. R. Čech v pořadu Na plovárně. ;-)

Celkově jde "jen" o to čím kdo voliče osloví.

Babiš velmi pravděpodobně není lepší. Ale je jiný. A to mnohým stačí,

6 26
možnosti
JR

Mluvíte o nějakém úniku informací z Policie. Můžete to upřesnit ?

Z jakých kanálů se ty informace k půlce republiky dostaly ?

8 2
možnosti
Foto

Dalekáť cesta má, marné volání, řekl by kolega Kája Hynek. Autor chápe frustraci voličů z tradičních politiků, ale neuvědomuje si zřejmě její hloubku. "Tradiční politici" zahnali voliče tak daleko, že i sebevětší Babišova špatnost nedokáže převážit hnůj, který po sobě zanechali Grossové, Tvrdíkové, Topolánkové, Langrové a spol. Ubohá republika přežila už mnohé, přežije i Babiše. Největší nebezpečí jeho nástupu k moci se však neskrývá v jeho majetku nebo mediálním vlivu, ale v podezřelém prapůvodu jeho zbohatnutí. Podivní švýcarští kamarádi a temné švýcarské firmy z počátku 90. let jsou jako vystřižené z příruček KGB. Možnost, že Babiš je řízen přímo z Lubjanky, vyvolává ty nejchmurnější obavy a mohla by vyvolat situaci, proti které je Zemanovo přihlouplé plácání v čínské televizi jen dětskou besídkou

19 1
možnosti
Foto

Přímo z Ljubjanky? A Putin nic?

1 4
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 22913x
Za ženu jsem si vzal Maďarku, žiju v Kataru a jsem obklopený všemi národnostmi světa, ale přesto jsem pořád Čech jako poleno.

Seznam rubrik