Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Ano pane Buriane, tak to začíná, tak to začalo i na Mejdamu. Napřed lidé, potom ozbrojenci. Tak to zřejmě začíná i jinde. Tam, kde ty ozbrojence zlikvidovali? Ano, to bylo tam, kde se policie nepřidala k ozbrojencům a kde byli ti druzí ozbrojenci. Dnes je tam klid proto, že tam vládnou ukrajinští nacionalisti a jejich ozbrojenci.

3 0
možnosti
VV

Temi ozbrojenci myslite samozrejme ty ruske. Vojaky s dely a tanky na dovolene.

4 1
možnosti

"Putin měl ve svém rozhovoru s Oliverem Stonem v odpovědích na otázky současné situace většinou pravdu" ???

http://forum24.cz/lzi-mi-priteli-dvacet-lzi-kterymi-vladimir-putin-obelstil-olivera-stone/

2 0
možnosti
MR

M73i85l25a96n 16R41a30d94e19k

26. 6. 2017 17:10

Stone se nechal obelstit rad, on je antiamerican uz davno, dokonce si myslim ze snad jedine co se mu na Putinovi a dnesnim Rusku nelibi je ze nejsou bolsevici, na to uz kaslou, elity na Zapade se toho stale drzi

3 0
možnosti
JB

J82a88n 17B22u97r60i53a13n

26. 6. 2017 13:54

Děkuji za Váš článek. Ale myslím, že se v lecčems pletete. Ono totiž opravdu platí to Bartuškovo:

"Na druhou stranu jsme velmi podrobně sledovali model, který byl použit na východě Ukrajiny, v Doněcku, Luhansku a v dalších městech. Šlo to jakoby přes kopírák a popírá to teorii o lidovém povstání. Skupina civilistů obsadí budovy administrativy, muži, ženy, děti. Do dvou dnů se tam začínají nosit zbraně, ženy a děti odcházejí, zůstávají ozbrojenci. Pokud se jim postavíte rychle čelem, jako to udělali třeba v Oděse, kde je prostě upálili, nebo v Dněpropetrovsku, kde je prostě zabili a pohřbili u silnice, tak máte klid. Když to neuděláte, tak máte válku. To je celé."

http://neovlivni.cz/diplomat-bartuska-nemejte-iluze-putin-se-na-ukrajine-nezastavi/

Je totiž fakt, že tam, kde ty proruské síly v počátku takto zastavili, tak tam se válka nekonala a zatím nekoná.

9 0
možnosti
Foto

Alebo Mariupoľ. K tomu, aby tam "obyvatelia" nepovstali, stačilo zablokovať prístupové cesty do mesta a "separatistom" nezostalo nič iné, ako dať si čelom vzad. :-)

2 0
možnosti
VM

Viděl jsem několik pokračování na youtube. Co mě opravdu zaujalo bylo prohlášení Putina, že dnem rozpadu Sovětského svazu se ocitla 25 mil. Rusů v cizí zemi. Silné menšiny jsou na Ukrajině, v Bělorusku, v pobaltských republikách i na Kavkaze......

1 1
možnosti
JB

J21a74n 24B20u89r15i50a59n

26. 6. 2017 13:55

No a? Kolik Slováků a Čechů se ocitlo v cizí zemi po rozpadu Československa? Procenticky asi víc než těch Rusů. A je to nějaký problém?

9 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 22,09
  • Průměrná čtenost 941x
Vlastimil Podracký je spisovatel a publicista. Vydal knihy: Pozor na tunelování, Občanská obroda, Návrat k domovu, Hrdinům se neděkuje (životní příběh Vladimíra Hučína), Žluté nebezpečí, Poslední člověk, Temná komora, Sodoma Gomora a Nadčasový humanismus. Příležitostně publikuje články.

Seznam rubrik