Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nu, ještě by nám Rusové mohli konečně prodat onen nový film o roce 1968, o který ČT žádala a který se Rusům nějak nechce dát z ruky. Možná bychom si udělali o současném Rusku jiný obraz, než který se nám tu snažíte předkládat vy.

27 2
možnosti
JR

J73a79r62a 15R91a82n36k

24. 6. 2017 19:05

:-)

"Towards the end of the sprawling documentary, Putin pulls up footage on a smartphone of a purported Russian air strike against Islamic State. After the interview aired on Russian state T.V., a Russian blogger noticed Putin’s footage looked identical to a U.S. Apache helicopter strike on the Taliban from 2013.

The Kremlin, of course, denied that it used recycled footage. If you sit down to watch this thing, and I recommend anyone interested in geopolitics do so, keep that in the back of your head. One of the most powerful people on the planet allegedly tried to pass off American strike footage as Russian—even though there’s plenty of Russian footage he could’ve used."

3 4
možnosti
TH

Tento dokument ignoruji. Videla jsem 20 min a uplne stacilo. Vim o cem to je.

13 4
možnosti
Foto

O34t35a30k26a17r 72S15e25k92l

24. 6. 2017 18:23

To jste se koukala o 19 min déle , než bylo zdrávo.R^;-D

14 1
možnosti
VR

Ti dva si prostě nemohli nerozumět, Stone je klasický západní salonní "komunista", který z bezpečí a luxusu nenávistně štěká na režim, který mu ten luxus a bezpečí zajistil. A Putin je ze staré školy CCCP a KGB, který jak sám přiznal má veliké sympatie ke komunismu a socialismu, jak by si ti dva nerozuměli a nenotovali?

A vy jste přesně ten, na který autoři cílili, mimochodem ta lítost nad rozpadem Sovětského svazu určitě nebyla tak romanticky plačtivá, jak ji v dokumentu Putin prezentoval...takhle jednoznačně to prezentuje člen Putinovy strany:

"Celé území bývalého Sovětského svazu - je dle mezinárodního práva územím naší vlasti, našeho národa. A do těchto hranic se musíme vrátit. A musíme to udělat. (...) Obnova historického rozsahu ruského státu. To je náš cíl, který nás vždy sjednocuje, celých těch 1500 let, všechny obyvatele našeho státu a celý národ. Nás všechny ... Jevgenij Fjodorov je poslancem Státní dumy a členem rozpočtové komise. Působí jako člen politické rady vládní strany Jednotné Rusko. Kromě toho je poradcem vlády a koordinátorem organizace "Národněosvobozenecké hnutí".

23 5
možnosti
VV

S tím vstupem RF do NATO to bylo taky trošku jinak, Putin nemá moc dobrou paměť:-)

https://www.youtube.com/watch?v=mAD392SlFKc&list=PLH-YYUsdgDdCH9-r78FruQ1UIWNbVz22h&index=4

2 2
možnosti
ZB

První díl oslavné trilogie Castro,druhý Cháves,třetí Putin...to jsou díla jejich nadšeného fanouška a kdysi dávno i dobrého režiséra.Četa je opravdu skvělá.Nyní se Stone dopracoval až k označení,které na něho nejvíce sedí,cituji "morální a intelektuální kretén"....jsem celkem zvědav zda Stone zajede do Venezuely dnešních dnu a natočí dokument o tom jak dopadla revoluce jeho přítele Cháveze.To asi ne,že...?Každá doma a každý diktátor má své "užitečné idioty" a není to jen Stone...

23 2
možnosti
Foto

Nelíbilo se mi, jak se Putin usmívá.

1 0
možnosti
Foto

Putin byl uvolněný proto, protože věděl, že Stone je jeho bezmezný obdivovatel a podle toho budou vypadat jeho otázky.

16 4
možnosti
JL

Všechny otázky Putin dopředu znal, takže proč by nebyl uvolněný, když byl na to připravený? On se přece rád předvádí a ukazuje, jak je skvělý-

10 0
možnosti
MB

Dokument jsem viděl, i zajímavý. Nechme bokem tendenčnost, styl ozázek ... Pak možno i uznat, že Putin hovořil docela uvolněně . Každopádně OK, stále lepší - než-li konfrontace, násilí ...Poblémy vidím jinde. M.Gorbačov převzal zemi již v rozpadu - pak sociální systémy, životní úroveň nezhatil on, nebo Jelcin... Rusko má vše - je předurčeno k blahobytu - bude slavit 100 let . Jiný dokument říká, že podíl V.Putina je v nárůstu NH o 13% - OK. Opět, bez něj by to bylo kolik - 26 - 36 % ? Ta země má jiné tradice, je největší - nedá se ani rozumně ovládat - chce být ještě větší ! Blahobyt ruské matky a otce zajišťuje jejich syn v Sýrii, na Ukrajině, na Krymu ... !? Nevím ... Pouze ovšem vím, že ta jejich cesta - K ničemu nevede - Podobně pak, přeskakování historických etap - Nyní, opět by mnozí rádi skočili vzad a jsou na to dokonce hrdi ! Na co, proboha ... !? ... :-)

15 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Prosím o pouze věcnou a slušnou diskusi k obsahu nebo jeho částem.

Nechci tady žádné šíření nenávisti ani jakékoli osobní napadání či zbytečné emoce.

Děkuji za pochopení.

8 5
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik