Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

než kdokoli začne cokoli kritizovat, měl by si nejdřív položit otázku, zda by to sám chtěl v těch podmínkách dělat a jestli by to dělal líp.

1 0
možnosti
IH

Tudíž sestřičky několikrát denně tyto „ležáky“ omývají od fekálií, převlékají jim lůžkoviny a prádlo, podávají jim léky a přitom vědí, že dotyčný v řádu dnů či týdnů stejně zemře.

To vyznívá hrozně krutě, jako že když někdo umírá, má zůstat neumytý, ve špinavé posteli ;-( Jinak co jste popsal je ale všude - když je šéf despota, chová se jako doktor despota a nemá pochopení pro chvíli oddychu. Nárůst práce, mezilidské vztahy.... je to všude.

1 1
možnosti
Foto

Paní Ireno, tady jsme se asi nepochopili. Nemocnice by měla léčit, ne se stát odkladištěm pro nevyléčitelné pacienty. Jak jsem psal, od toho je tady LDN či hospic.

3 0
možnosti
TB

Lidi si ani neuvědomují, jak dobré máme zdravotnictví. Měli by někdy okusit, jak to funguje v zahraničí, pak by tolik nenadávali.....co je samozřejmě chyba a škoda, že někdy zdravotníci působí třeba arogantně nebo neurvale, ale uvědomte si, že je to hlavně kvůli vyčerpání a vyhoření. Porušování zákoníku práce je na denním pořádku, prakticky všichni musí sloužit nad rámec toho, co zákon povoluje, jinak by se muselo uzavřít spousta oddělení...

7 0
možnosti
JK

Proto jsou důležité vysoké odvody.

0 0
možnosti
JE

Mám srovnatelné zkušenosti, po těžkém úrazu hlavy jsem ležela 2 týdny na neurologické JIP Homolka a pak stejně dlouho na neurologii v Příbrami..... péče byla perfektní, nemůžu ani o jednom oddělení říci špatné slovo....možná, že Homolka líp vařila, ale bylo mi tak blbě, že tohle mi bylo fuk. Hlavně mi Homolka zachránila život

5 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik