Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Albánie je členem NATO, takže se tam nemůže nic stát, aha. A prý musíme respektovat "výdobytky filosofie", například ten, že islám je se vším hrozně slučitelný. Proto je také zapojen do 90% světových konfliktů z minimálně jedné strany.

13 0
možnosti
PH

Paní Šichtařová píše jasně, srozumitelně a argumentuje tak, že s ní lze polemizovat tam kde nesouhlasíte. Zkuste to někdy také tak, je to velmi osvěžující postup. Pana Trčálka bych si v tomto punktu asi úplně za vzor nebral, u jeho blogů se mi zatím nikdy nepodařilo přijít na to co chce říct. Asi je to tak schválně. Vám alespoň rozumím, i když je to na velké kroucení hlavou.

19 0
možnosti
ES

Vy jste buď provokatér, nebo nejste při smyslech! Svoje bratrství s islámem realizujte laskavě v Africe nebo na Blízkém východě, tato země patří našim dětem!

23 1
možnosti
ZZ

kde je připravenost není panika, kdo bude počítat s tím, před čím varuje Š, může přežít jako svobodný, kdo bude spoléhat, že ta řízená okupace Evropy teroristy, se ho nedotkne nebo se přizpůsobí a konvertuje kislámu, ten se zařídí jako Horner a Rank. Já jsem požádal prezidenta Orbána o azyl, jak to nabídl všem křesťanům, nesouhlasícím s navážením teroristů do Evropy, když nás bude dost a postavíme se na hranících Maďarska co 10metrů, s kulometem a dostatečnou zásobou střeliva, neprojdou.

8 1
možnosti
DK

Vy mate dar placat takove blbosti a tolik nesmyslnych veci, ze se to ani neda docist, natoz se pokouset o nejakou smyslupnou argumentaci. To by totiz znamenalo vyvracet cca kazdou treti vetu:-).

30 2
možnosti
JR

J69a74r80a 97R66a61n28k

30. 5. 2017 4:44

Presne takovy dar ma pani Sichtarova, jeji clanky zni, jako by se pripravovala kandidovat:-/

4 29
možnosti
  • Počet článků 826
  • Celková karma 21,60
  • Průměrná čtenost 970x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik