Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

naprostý souhlas a klepám na karmu

5 5
možnosti
VV
PV

P41a21v71e92l 72V96é68b48r

4. 5. 2017 13:18

Hmm, a co vám váš velký guru, co nebyl v STB, co neokrádá na dotacích, co se svých miliardových firem zmocnil pouze sluníčkovým způsobem, co má na svém ministerstvu finance v cajku, co vám váš světlý guru za tento veskrze objektivní článek dá?

10 1
možnosti
Foto

jsme v právním státě a vy to popíráte. To chcete totalitu? Soud rozhodnul, že Babiš v STB nebyl a to byste měl respektovat. Dotace?? Vyčítejte je těm, kteří tenhle socialistický výdobytek zavedli. Jakmile je čerpá jeden, musí ti druzí taky jinak jsou znevýhodněni a hrozí jim krach. Plno českých prodejen zlikvidovali Vietnamci jen tím, že sami mohli podvádět a Češi nemohli. Pašované zboží, neplacení daní atd. Pokud si myslíte, že Babiš své firmy ukradl dejte to k soudu, pokud víte, že na MF nejsou finance v cajku, dtto

4 5
možnosti
OP

;-D;-D;-D a vy jste tomu nasadil korunu ;-D;-D;-D

7 2
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2454x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.