Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Až na to...že obecně vzato vymezit se proti fašismu není zkrátka extremismus, stejně jako vražda na tyranovi není zločin :)

2 27
možnosti
ES

Ano, "na tyranovi", ne "na někom, kdo má blbé názory". A právě zde se láme hranice mezi demokratickou obranou proti totalitě - a tím, že totalitní agresi sám vytváříte ve jménu "dobra". Ideologii je třeba rázně odmítnout, ale co s těmi lidmi? Jsou občané jako vy. Mají stejná práva. Nejsou o moc starší než ti skauti. mladí kluci kolem dvaceti. Máme začleňování pro Romy, pro imigranty, nevím o žádném programu, který by s nimi pracoval, ale vím o mnoha programech, které je vylučují ze společnosti ( třeba vládní nenávistná agitace Hate Free) . co je to za řešení? chteji je snad zavřít do lágrů nebo postřílet? Je nějaká aktivita, která by jim dokázala říct: s tímhle bez do háje, máš na víc, zkus radši tohle?

31 0
možnosti
PK

P11a64v85e86l 81K78r19á26l

4. 5. 2017 11:38

Skauti a levicoví extremisté?Vymezování se proti fašismu rozhodně neznamená nic levicového.Celý článek jeden velký blábol,a jediný levicový extremismus je tu tolerovaný,a jsou to komunisti a jejich odnože,od mladých komunistů,přes KSČM až po KSČ.A chudák chlapec vyčleněný,kdopak ho asi vyčlenil ze společnosti?Že by to byl jeho vlastní nenávistný názor?RvA pokud si dobře pamatuji,tak Skauti se dostatečně vymezují i proti extrémní levici,nejednou jsem je viděl v akcích proti komunistům

4 33
možnosti

Vymezování se proti FAŠISMU? Kde jste tu potkal jaký fašismus, proboha?

Jisté rysy fašismu občas projevuje Burešova parta, živého tuzemského fašistu tady ale už hodně desítek let nikdo neviděl.

23 1
možnosti
Foto

Karma s výhradou – nacionální SOCIALISMUS (nacismus) je také levicová ideologie.

33 0
možnosti
ES

Máte pravdu. Bohužel v médiích i ve zprávách BIS a Vnitra je to vždy uváděno jako PEX, pravicový extremismus. Používám zavedené termíny, aby nedošlo k omylu, ovšem vím, že jsou chybné.

11 0
možnosti
VB

Dneska už ani do skauta nemůže člověk děcko dát, je to hnus, kde všude číhá multikulturní fanatismus.Skauti se jednou pro vždy diskreditovali.EURv

45 3
možnosti
ZB

Jo,jo "chudák dělnický kluk"....vše je o vzdělání a inteligenci,kdo myslíte,že z těch dvou je na tom lépe.Pitomeček vyřvávajíci mezi nácky od Vandase to jistě nebude,máte pravdu je to chudák.S tímhle životním základem ho čeká celoživotní vyřvávání a později fnukání po hospodách.Pivo,buřty a nenávist...

5 15
možnosti
ES

No právě. ideologii je třeba rázně odmítnout, ale co s těmi lidmi? Jsou občané jako vy. Mají stejná práva. Nejsou o moc starší než ti skauti. mladí kluci kolem dvaceti. Máme začleňování pro Romy, pro imigranty, nevím o žádném programu, který by s nimi pracoval, ale vím o mnoha programech, které je vylučují ze společnosti ( třeba vládní nenávistná agitace Hate Free) . co je to za řešení? chteji je snad zavřít do lágrů nebo postřílet? Je nějaká aktivita, která by jim dokázala říct: s tímhle bez do háje, máš na víc, zkus radši tohle?

17 1
možnosti
Foto

Byla jste rychlejší, nevšiml jsem si...

0 0
možnosti
JB

J98a56n 84B66u71r89d27a

3. 5. 2017 21:38

Na fotkách z té demonstrace byly dva bannery, které říkají něco ve smyslu "nacismus není názor" a "tolerance netolerance je absurdní." A ona je to v zásadě pravda.

2 0
možnosti
ES

ano, to je pravdivé tvrzení.

1 0
možnosti
MR

To je výchovou ve školách, a na západ od Česka je to ještě horší, levicový hrdlořezové jsou tolerováni, někdy vychvalováni. Ať už je to Stalin, Lenin, Maocetung, Che Guevara, dát si je na triko není trestné, ani dát si tam srp a kladivo, to se budou ohánět tím že srp ani kladivo nejsou zbraně. Ale hakenkrajc který je pravěký symbol v nejedné kultuře, ten je trestný.

S Leninem na triku je to fajn, s Hitlerem uz nikoliv. Ten dvojí metr jim vtlou ́kavájí do hlaviček od mala, tak se nedivte

68 2
možnosti
ZB

Skautové mají něco společného s komunisty nebo snad s Leninem a Stalinem?Od Vás dost hloupá demagogie....Rv

3 14
možnosti
Foto

Myslím, že jste to vystihla. R^

54 2
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6318x
Chodím po světě, dívám se a ptám se. Jak to všechno funguje? Proč píšou noviny to, co píšou? Co bylo předtím? Jaké jsou souvislosti? A komu to prospěje?  Kdo se ptá, nezůstane hloupý. Kdo se ptá, nemusí se nechat vést a věřit. Kdo se ptá, najde svoji vlastní cestu. Jdete se mnou?

Seznam rubrik