Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Když Sobotka nic neudělá, prohraje volby, a to je v situaci ČSSD téměř likvidační. Přitom je to prakticky poslední "stará" strana, která ještě nepadla na ústa. (Komunisty nepočítám, to není strana, to je státem vydržovaný klub). Je tedy v situaci krysy zahnané do kouta, která nemá co ztratit a proto velmi nebezpečný. Jeho jedinou cca 20% nadějí je hop/trop akce, která potopí Babiše. Pokud se mu to podaří, tak i když to polularitu jeho strany ještě víc sníží, tak jeho pozice v rámci politické scény se odstraněním Babiše posílí. Jak říkám, nezbývá mu nic jiného, než útočit, be zohledu na následky..

Z tohoto pohledu je to Sobotka, kdo by měl být odvolán, protože díky této situaci jeho prioritou není hájit zájmy občanů ČR, ale svoje vlastní.

11 0
možnosti
VM

Ale Sobotka tímhle nemůže nic získat. Pokud odvolá Babiše, tak z něj udělá mučedníka přesně jak píše p. Bartoň. Pokud ho neodvolá, tak jen potvrdí roli neschopného slabocha. On se tímhle ultimátem zahnal do kouta sám.

3 1
možnosti
JM

J93a17n 85M54o36u85c81a

28. 4. 2017 11:57

Sobotka si to představuje tak, že když zlikviduje Babiše jako ministra a politika tak odstaví ANO jako volebního favorita, protože toto hnutí na osobě Babiše stojí. Oni (ANO) nemají druhou výraznou osobnost. Ten vypracovaný seznam Babišových faultů z minulosti mi připadá jako histerie předtuchy volební prohry ČSSD.

3 0
možnosti
MV

tak to je (ta histerie), ale udelat jeste sluzbu pro volice tim, ze dam do seznamu vsechny svinarny Babise a jeho kumpanu, za to bych CSSD pul procentniho bodu u voleb dal

0 0
možnosti
PH

P14a48v65e63l 53H98o88r95á89k

28. 4. 2017 11:54

Tak Sobotka ví, že volby skutečně prohraje (jistě mají svoje průzkumy, ne ty, co jsou v médiích), ale pravda je, že jeho počínání je velmi zoufalé. Kdyby se měly otevřít Babišovy kauzy, pak by se nutně mohlo řešit i mnoho dalšího, v čem jedou i ostatní politické strany za těch 30 let rozkrádání státu, no a to žádná současná parlamentní strana nedopustí.

3 0
možnosti
KC

Když se loď potápí, dějí se věci! Čím víc Sobotka ryje do ANO, tím více sám ztrácí půdu pod nohama a tím více žene voliče do náruče ANO. Připočteme-li k tomu ČSSD jako partu vítačů mohamedánů a neschopnost čímkoliv upoutat voliče, má tato středolevá strana zaděláno na průšvih století. I tak dobře, přejme ČSSD pořádné zemětřesení, aby měla příležitost vyčistit vlastní sekretariáty od neschopných povalečů a začít budovat novou demokratickou levici, protože každá společnost potřebuje jak pravo-, tak levostředové konstruktivní síly.

7 1
možnosti
Foto

Sobotka ztratil půdu pod nohama tím, že neustále ANO ustupoval.

0 2
možnosti
DB

a co když je to jen duševní potrava pro ty, kdo nevidí podstatu a tak se jim takovýmito kauzami ještě více zamlží...a pak se píše tisíce článků na dané téma...ovšem jen na povrchu událostí...a to je chtěné

2 0
možnosti
AM

Tak ono jaksi nešlo po volbách nevzít Babiše do vlády, kdo ještě úplně nezpitomněl si možná vzpomíná, jaké tehdy byly povolební počty a že v podstatě neexistovala jiná možnost, než současná koalice. Takže bych teď nechytračil.

Že na to ČSSD doplatí bylo jasné taky.

Nicméně momentální situace u sociálních demokratů je k pláči, to souhlasím.

0 0
možnosti
JP

J51a56n 87P97a14v35l14í77k

28. 4. 2017 11:01

Pan Sobotka prohrál volby již v okamžiku, kdy sestavil vládu, v níž vzal do party oligarchu, vlastníka mediálního impéria s permanentním střetem zájmů, bývalého komunistu a nespolupracovníka StB s dokonalou znalostí metod takové zločinecké organizace, a nepřítele parlamentní demokracie snažící se ovládnout celou republiku. Dnes jde ovšem o to, že člověk podezřelý z daňových podvodů a jiných nepřijatelných praktik, nemůže vykonávat ministra financí. Je naprosto nepochopitelné, že amatérští, ale i profesionální politologové se zabývají výhradně mocenskou strategií politiků, nikoliv však těmi nejpřirozenějšími předpoklady, které by měl mít každý politik, a sice důvěryhodnost a jakýsi standard morálních kvalit, jejichž deficit je u Babiše absolutní. Měli bychom si klást otázku, zda je správné, aby ministrem financí byl podvodník a nikoliv otázku, zda jeho vyhazov z vlády poškodí nějakou politickou stranu. Ve zdravé společnosti by se nic takového totiž stát nemohlo.

6 0
možnosti
HM

přesně tak R^ navíc Sobotka porušil Lustrační zákon při sestavování vlády.. !!!!;-O

0 1
možnosti
EH

Babiš by taky mohl připravit nějakých 22 otázek. Určitě by byly zajímavé. :-)

11 1
možnosti
Foto

Jak to souvisí s odpověďmi na otázky vůči Babišovi?

0 1
možnosti
Foto

I89v93a78n 18M25a75r53e69k

28. 4. 2017 9:04

Už je projel . R^ [>-]

13 0
možnosti

Vážený kolego!

Odpovídám rovnou na nadpis!

Bohuslav Sobotka volby již dávno prohrál!

ČSSD je rozpolcena mezi politiky slušné a korupčíky. Miroslavu Kalouskovi se podařilo vyhecovat jednu skupinu proti Sobotkovi, řekněmež to narovinku, zmobilizoval Lánské pučisty proti předsedovi. Někteří laičtí politologové to vnímají falešně jako komplot Kalouska se Sobotkou proti Babišovi, ale ve skutečnosti jde o komplot Kalouska s pučisty včetně Milana Chovance za účelem oslabení sociálních demokratů.

Čeho se tím dosáhne? Nezadržitelnému rozpadu ČSSD během voleb na podzim a Andrej Babiš bude totálním vítězem voleb! Nebude potřebovat pro vládnutí žádnou další stranu.

Solidní protiváhou by mohla být jen koalice KDU-ČSL + STAN, ale mám obavu, že naši žabomyší voliči to tak vnímat nebudou. Tak se nám zrodí Berlusconi!

ČSSD již do politiky nezasáhne, ODS se svými korupčíky, kterých se nezbavila, na to nemá, TOP 09 se nejspíše též sólo do Parlamentu nedostane, a kdyby i náhodou, pak jen v nefunkční síle. Dostanou se tam nedemokratičtí komunisté v hojném počtu a pár ocmrdálků kolem. A když nedáme hlas nově vznikající koalici KDU-ČSL + STAN v dostatečné výši, jakože nedáme, pak máme na dlouhá léta u moci českého Berlusconiho!

A prvotní příčina? Nenasytnost politiků ODS, TOP 09 a ČSSD!

:-)

25 4
možnosti
HM

Promiňte ,ale větší blbost jsem opravdu nečetla..RvRv:-(

3 0
možnosti
  • Počet článků 2662
  • Celková karma 31,36
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články