Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JAN

To je legrace ? Nejdříve se ptejme, co tu nechali rozkrást komunisti, ODS, spolky kolem "křesťana" Kalouska a za 20 let se dostaneme k dalším stranám, tedy i k ANO. Pusťe si filmy o kmotrech Mrázkovi a Krejčířovi. O pp. Sobotkovi, Haškovi, Rathovi s Chovancem a Grosem, ad. /!/ nemluvě, a snad se proberete !

4 3
možnosti
JB

Ach jo, proti Babišovi jsou to všechno drobné (ns jednoho člověka).

1 2
možnosti
ZM

Ač jsem ho nikdy nemusel a ČSSD jsem nikdy nevolil, tak si myslím, že by jim prospěl návrat Paroubka. Tedy zhublého a snad životem poučeného dnešního Paroubka, který je pro mne přijatelnější než dnešní Sobotka.

2 0
možnosti
KT

už je na cestě. na internetu radí jak zhubnout, v televizi byl v bulváru, v rádiu moudře pohovořil... zachvíli se budu bát otevřít konzervu, aby na mě nevyskočil Paroubek. zjevná příprava na comeback.

1 1
možnosti
ES

Myslím si že Sobotkovi poradci jsou Babišovi nastrčení lidi. Jinak chování Sobotky nechápu.

8 0
možnosti
VM

Sobotka ale přeci volby prohrát nemůže. Nejde prohrát něco, co už prohrané je :-)

4 0
možnosti
VT

Všechny příspěvky jsem neviděl, ale tyto rady Sobotkovi také může dávat někdo schválně - na sjezdu ČSSD již takovou podporu neměl a toto je také cesta, jak se ho zbavit... To jen Bohouš nevidí...[>-]

2 0
možnosti
AM

No, nominační konference vyhrál snad kromě jedné dvou, dostal na sjezdu myslím 67%.

Má platný mandát.

0 0
možnosti
PK

Pan Sobotka by se měl raději soustředit na zajištění bezpečnosti a prosperity naší země ........místo toho se neustále celá sněmovna zabývá jednim podnikatelem a jeho profesním životem,

13 0
možnosti
VM

Pan Sobotka by se měl zaměřit na to, t čeho po prohraných volbách zaplatí astronomické dluhy strany.

8 0
možnosti
MV

ani jeden z tech panu nejsou mym "salkem caje". pokud ale nema premier zeme, ve ktere ziju, koule na odvolani ministra, ktery se jevi "cinklej" (hnizdo, jeho vlastni trable s dluhopisy, financni nesrovnalosti na jeho ministerstvu), pak by se meli sebrat a zmizet oba - ale to by zrejme museli zit v zemi, kde by si na podobne "veci" zadnej ministr ani nedovazil pomyslet a premierem v takovy zemi by byl chlap, a ne to, co funkci premiera predstira u nas. doufam, ze obema temto "panum" volici na podzim ukazou cestu...

5 0
možnosti
Foto

H42a84n74a 32V83l77k38o64v53á

28. 4. 2017 14:31

Smutné je, že "koule" premiér našel pouze v předvolebním záchvatu...a i když by nakonec Babiše odvolal, je ještě smutnější, že lidé si ho (Babiše) zvolí ještě s většími preferencemi a tudíž pravomocí. Není nám pomoci. Neznám nikoho kdo by volil Babiše (snad jen jednoho člověka), nicméně preference a občas i diskuse na IDnes ukazují, že lidem je v jeho případě to Čapí hnízdo, Agrofert atd. .... jedno.

Nutí mne to k zamyšlení, že kdyby podobnou hroší kůži při setrvání ve funkci projevili Gross či Nečas, u našeho národa by jim to prošlo....A teď co by bylo horší.

Za mne Babiš vydá za deset Grossů a padesát Nečasů.

1 5
možnosti
TB

Tak Sobotkovi škodí víc věcí než střet s Babišem, to je možná ne to poslední, ale prostě míň důležité. Horší je podle mě roztříštěnost strany (viz třeba odstavení Zimoly), snaha o ještě více levicovější politiku (viz třeba nápad s progresivní daní) a v neposlední řadě úspěch téhle vlády, protože většinu úspěchů si přivlastňují ostatní koaliční strany (viz Babiš a po letech přebytkový rozpočet).....Kdysi jsem taky ČSSD volil, ale nyní díky nápadu progresivní daně je pro mě stranou nevolitelnou a v podstatě velmi nepřátelskou...

0 0
možnosti
Foto

Sorry, ale jen mentálně hodně zaostalý člověk by přestal volit ČSSD nebo dokonce volil ANO protože Sobotka chce po Babišovi vysvětlit Agrofert a další kauzy.

Pokud něco působí ztráty ČSSD pak především její dluhy ( které Sobotka nemůže ovlivnit) a rozhádanost s nejistě působícím leaderem (což spolu souvisí), který je vnímán jako ten kdo je slabší než Babiš.

Jestli razantní postoj vůči Babišovi přinese prospěch Sobotkovi a ČSSD nevím, ale je to jejich jediná možnost jak se zachránit.

ČSSD totiž výsledek kolem 10-15% může položit ekonomicky díky poklesu příjmů a jejich dluhům.

0 10
možnosti
TK

Jednoduše proto, že je do očí bijící, že Sobotkovy útoky jsou účelové.

9 1
možnosti
VM

V jedné věci se mýlíte - volební kampaň nezačne po prázdninách, ta již začala.

Každopádně mám pocit, že se Sobotka sám zahnal do kouta. Ať Babiše odvolá, nebo neodvolá, bude Sobotka tím, kdo ztratí. Připadá mi, že ti jeho noví poradci jsou úplně mimo realitu.

8 0
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,78
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články