Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

Je vždy rozumné se porovnávat s těmi lepšími a snažit se je dohnat, než se porovnávat s těmi posledními v žebříčku a mít radost, že jsme kousek nad nimi....tohle platí ve sportu, ve vědě, v umění..proč by to nemohlo platit i v ekonomice?

Když chce někdo napravit nějaký problém, musí se podívat na jeho původ, tedy jak vznikl...to platí o vědě, o medicíně, o politice, al i o ekonomii....tedy je nutné prvně si položit otázku, kdo způsobil, že z republiky odcházejí ne desítky ale stovky miliard, a že se další stovky miliard ztratí a nikdo neví kde? A že máme zákony šité na míru někomu? a jak to, že poslanci nereagují? A JAKTO, že lidé volí ty poslance , kteří nereagují? a to neustále? Je to sníženým vnímáním, nebo problémem s prací s informacemi?

5 0
možnosti
Foto

Je jasné, kdo. Stát ! Jeho restrikcemi, regulacemi, daněmi (loupením) a falešnou morálkou.

4 0
možnosti
Foto

To, že nejaké percento obyvateľov žije v chudobe, o akej by mohli iní chudobní len snívať, je v poriadku. Systém, kedy boli všetci rovnako chudbní, sme tu už mali. Ak si mladý človek vyberie školu a na dverách firmy, kam príde na pohovor, uvidí, že jeho diplom neberú vážnejšie, ako maturitné vysvedčenie, asi zlyhal pri výbere školy a stále to môže napraviť Ak si niekto nevie poriešiť svoje vzťahy, rozvedie sa a má aj naďalej problémy v partnerských vzťahoch, chyba asi nebude v štáte. Teda možno bude... je príliš štedrý.

10 0
možnosti
DB

to je právě ta relativní chudoba a relativní tupost...kterou se snaží každý vládce nastolit na své poddané ve své zemi....a proto není tak dobře vidět jako ABSOLUTNÍ CHUDOBA, o které mluvíte vy...........

0 0
možnosti
RC

No vzhledem k tomu, jak je ta "chudoba" definovana, tak by tady bylo tolik chudych, i kdybychom sedeli na rope.

7 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4134x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik