Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Sestry obecně vysokou školu nepotřebují.50procent jich sedí v předordinacích kde vyhledají kartu,případně podají šampusku na moč a to je z jejich oboru asi vše. Na odděleních je to podobné.Pozor,ne na každém,to jistě ne,ale na specializovaných pracovištích mají sestry kurzy,které si dělají v průběhu zaměstnání a získávají tzv.kredity a to jim zvýší kvalifikaci a také plat.Ve školní lavici se sice naučí cosi teoreticky,ale po absolvování kurzu při zaměstnání si to za pár dní vyzkouší.S platy,to není tak hrozné jak píšete.Ano,v soukromých nemocnicích,kde třeba vládne Agel,to je mnohem slabší než ve státních či městských ale pořád to není špatné.Věřte mi,vím o čem mluvím.......

4 4
možnosti

Nevíte zhola nic!

Dodatečné vzdělávání si sestry musí platit ze svého, pokud nepřinesou bumášku, je jim snížen plat, i když jsou většinou vzdělávány v tom, co vůbec nepoužijí!!!

0 0
možnosti
ND

Sestra se vzdělává celý život, myslím si, že nemáte pravdu... ale rozebírat to s vámi nebudu:-)

9 0
možnosti
RC

Vzdelavat se cely zivot musi kazdy

3 0
možnosti
JR

J77a26r24a 76R25a33n38k

24. 4. 2017 19:01

Neskodi to, na nekterych kontinentech musi mit aspon Bsc, pak si rika "nursing practitioner"- tam kam nemuze lekar, musi byt sestra diagnostik a nekdy i pilot:-)

2 2
možnosti

Buďte ráda, že žijete v Kanadě!

Kocourkov v Česku je jistě jedinečný!

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 11698x
Rád se vyjadřuji k tématům souvisejícími se zdravotnictvím v tuzemsku i v zahraničí.

Seznam rubrik