Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

My, nejsme ani EU, ale ani stát. Politická kasta by ale byla ráda, abychom si to mysleli.

3 2
možnosti
PK

Jaké výhody má pro nás jádro? Např. harmonizovat při třetinových mzdách daně, zavést pásma tak jako mají všichni. Určitá integrace Evropy je správná, náš učitel Karel Marx by řekl, že výrobní síly dosáhly takové úrovně kdy výrobní "vztahy" musí na to reagovat. Ale ten kontinent je tak rozdílný - sever x zadlužený jih, západ x východ co montuje, že integrace často dospěla dál než je rozumné.

2 1
možnosti
MP

Harmonizace přímých daní se nechystá, je určitá shoda na stejných pravidlech pro výpočet daňového základu, aby se zajistilo, že firmy budou danit právě tam, kde danit mají a zisky nebudou transferovány do přívětivějších destinací. Ale sazba daně z příjmu nikdy harmonizována nebude.

V jádru máme být zejména proto, abychom měli plná práva spolurozhodovat o důležitých politikách EU i jejím směřování.

1 2
možnosti
JH

"potřebujeme úplně jiný level"

Vy potřebujete hlavně učebnici češtiny.

5 1
možnosti
SB

Vznešená evropská myšlenka? O tom píšete? Alespoň ta slova ve vašem článku čtu.

Pane Procházko, není nic snazšího než přijít s nějakou vznešenou myšlenkou. Označte mi kterýkoli problém současné planety a současného lidstva a já Vám do tří minut budu formulovat nejméně tři nebo pět vznešených myšlenek, jak by se dal vyřešit nebo alespoň zmírnit.

Problémem není vymyslet si vzbnešenou myšlenkyü, nýbrž formulovat myšlenku realisticky vycházející ze skutečného stavu věcí a potom ji úspěšně uskutečnit.

Ale mlít hubou a krasořečnit, to umí skoro každý.

16 3
možnosti
LC

Pokud bude EU alespoň šestirychlostní, tak za mě teda bych prosil jet na jedničku a občas i vyřadit na neutrál. Řítit se za (současné) mlhy po německé dálnici dvoustovkou, nepokládám za dobrý nápad. Naštěstí snad ani v příštích čtyřech letech nebude za volantem TOPka.

17 3
možnosti
MP

Šestirychlostní nebude a ty rozdíly nebudou velké. Ve strategickém zájmu Česka je být v tom nejrychlejším pruhu. EU má pro nás velké přínosy a ještě větší potenciál, pokud zlepšíme náš současný ne zrovna srozumitelný přístup.

4 5
možnosti

Jak se může někdo označovat za pravicového a proevropského zároveň, když byl celý projekt EU v podstatě uzurpován extrémní levicí fakt nechápu

9 1
možnosti

I když u člověka ze strany, co se snaží lovit hlasy od konzervativních katolíků a městkých pseudoliberálních levičáku zároveň mě to asi zas tak nepřekvapuje...

4 1
možnosti
PP

P61a47v79e46l 76P90i13l71á15t

19. 4. 2017 21:30

Pro jistotu jsem se podíval do pravého dolního rohu obrazovky, jestli dnes není apríla.

6 2
možnosti
JL

Dokud bude v EU infrastruktura jako je dnes, vase prani nema zadny vyznam, pane pisateli. My jsme v dnesni situaci jen paberkove na vykonavani rozkazu z Nemecka a Francie a take jejich prisluhovacu. Takovou Evropu nase republika nepotrebuje.

13 1
možnosti
MP

Takhle to opravdu nefunguje. I s pomocí fondů EU jsme s infrastrukturou pokročili o významný krok vpřed. Kdysi čeští podnikatelé ze studu parkovali svá auta daleko od partnerů, se kterými začínali obchodovat. Dnes už je to jiné. Máme mnoho schopných lidí, kteří uspěli i na velmi náročných západních trzích a budeme v tom pokračovat i nadále. Česko je v rámci Evropy úspěšnou zemí a má i na víc.

2 8
možnosti
Foto

15 let let dělají politikové stejnou politiku a jsme tam, kde jsme. Autor nyní radí dělat totéž dalších 15 let a slibuje světlé zítřky.

9 2
možnosti
MP

Jsme nejbohatší v historii a bohatneme dále. Já si nemyslím, že ta strategie je nějak špatná :)

5 4
možnosti
JU

J30i73ř95í 76U45r35b65a76n

19. 4. 2017 20:53

Směšný jste tak leda Vy s EU i TOP09. Oboje jsou dnes už mrtvé projekty, jen některým to ještě nedošlo. U risk analytika to je ovšem značně na pováženou...

14 2
možnosti
MR

M73i35l27a50n 46R28a74d26e55k

19. 4. 2017 20:54

pravda ale je ze by Cesko nemelo Unii opoustet, to by stalo prachy. Po Frexitu se to polozi jako domecek z karet a nebude se muset podnikat stejne nic

7 1
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007