Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vítejte! Až dnes jsem objevila Váš blog a jdu dohnat zameškané. Veselé po-Velikonoce.V

0 0
možnosti
Foto

Odvaha? Jistě!

Drzost? Proč?

Ano, jsme schováni za monitory a píšeme, co nás napadne, nikdo nás nemusí poznat, když nechceme. Ale i tak je to odvážné, protože lidé jsou různí a někdy naše sebevědomí malé.

Vlaďko, snad nejsem drzá tím oslovením, pište, když Vám to udělá radost, nebo pomůže, nebo prostě jen tak zpříjemní život.

Čtenáře si jistě najdete. ;-)R^ Ti, kteří si Vás přečtou jistě popřemýšlí o Vašich řádkách a možná, co Vy víte, možná tím i někomu pomůžete.

1 0
možnosti
Foto

Určitě to není drzost, myslím, že ani odvaha, ale snaha o vlastní seberealizaci v kolektivu lidí, kteří mají podobné zájmy jako máte Vy, Pište, Váš "pohled" na život - i na společenské dění bude obohacením i pro druhé. A k tomu Vám přeji hodně odvahy, invence (nápadů) a dobré pohody k psaní. ;-)R^ Karma.

1 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 17,34
  • Průměrná čtenost 215x
Žiju v Novém Boru na Českolipsku, městě s bohatou sklářskou tradicí. Bydlím v nájemním bytě. V domě s pečovatelskou službou. Jsem tu maximálně spokojená. Mám ráda společnost i samotu. Nedovedu si představit život bez možnosti setkávání se s lidmi. Ale aby vše „fungovalo“ tak, jak má, je k tomu nezbytná i ta samota. Mou velkou láskou je literatura . K odpočinku patří i hudba. Pasivně, samozřejmě. Mám ráda smích. A humor vůbec. Obojí ke mně patří. Humor sám je pro mě důležitým kořením života.

Seznam rubrik