Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasit mohu s poslední větou.

4 1
možnosti
TH

Demokracie by vám měla doma topit a svoboda projevu a pohybu vás krmit?Co si vlastně představujete pod slovem demokracie? A vám vadí svoboda projevu a pohybu?

10 5
možnosti
Foto

a proč bych musel vždy někomu fandit.

To, že EU není přesně to, co jsem očekával je pramalým důvodem, proč fandit Moskvě.

22 3
možnosti
JL

V Rusku, by vás rychle přešly roupy.

24 3
možnosti

...to všechny tyhle "fanoušky", taková menší exkurze by těmto naivkům neškodila:-)

13 3
možnosti
JZ

Rovněž se tady údajně kritizují žebrácké platy, v Rusku jsou ovšem zhruba poloviční proti nám to Moskvě ještě hodně fandím. :-(

17 3
možnosti
JZ

Vzrůstající obliby krachujícího Ruska jsme si nevšiml. EU jistě není dokonalá, ale jestliže autor dává za vzor autoritativní Rusko, zemi s masovou korupcí, jehož nemocnice chátrají a chybí jim léky, pak je to dost divné. K popukání je, že situaci u nás kritizuje člen ČSSD, která u nás už čtyři roky spoluvládne.

20 4
možnosti
Foto

Pokud se nemýlím pane Ziegler tak na hlavu v RF to dělá bratru. 19000,- dolarů

ročně na hlavu. Což je v přepočtu 39 tisíc Kč. Ale oni asi lžou.:-/

1 1
možnosti
OZ

Taky znám pár takových pomatenců...většinou intelektuálně nesmělí jedinci, kteří si nedokážou spočítat jedna+jedna...:-)

13 4
možnosti

Pravda, kdo jiný může vidět vidět vzor třeba v Rusku? V orientální despocii, s největším rozdílem mezi chudými a bohatými, s největší spotřebou heroinu a největším nárůstem HIV nakažených na světě?

17 3
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik