Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

V čem se liší dřívější ÚV KSČ a dnešní USA?

Monopol na pravdu se zdají mít oba.

Právo soudit a odsoudit, přičemž obviněný nemá právo na obhajobu ani na odvolání - zase oba.

Právo vykonat trest si také přisvojili oba.

Nikdo nemůže s jistotou říct, jak to vlastně bylo s plynem v Sýrii (a určitě je třeba najít a potrestat viníka).

Přesto se USA rozhodnou kdo je viník a jak ho potrestat - bez vyhlášení války, souhlasu RB OSN nebo pozvání legitimní vlády zaútočí na území cizího státu.

A řada politiků tomu přizvukuje. To je šílené.

Pokud je Trump Putinův agent, jak nás už po řadu měsíců přesvědčuje CNN a další média, pak musím konstatovat, že tak blbého agenta Rusko už dlouho nemělo...

Tím nechci říct, že dnes máme věřit všemu, co zazní z Kremlu, ale měli bychom si uvědomit, že i z Bílého domu se nám často lhalo.

8 12
možnosti
JH

Tu Vaši poslední větu bych jen opravil - Nelze věřit všemu, co zazní z Kremlu, ale měli bychom si uvědomit, že i z Bílého domu se nám často lže!

Ale dnešní doba asi opravdu vyžaduje jasné odpovědi! Přemýšlení je vnímáno jako nepřátelský element:-)

7 0
možnosti
Foto

Já se ptám: je tohle naivita nebo hloupost?

11 4
možnosti
VV

Myslim, ze oboji je mozne.

7 1
možnosti
JP

To, že vás chápe Havránek, říka vše. Netřeba dalších slov.

10 5
možnosti
ZH

Plus je překlep, který mne mrzí.

0 0
možnosti
JH

Nosíval jsem maximálně tak odznáček s americkou vlajkou, nicméně k té kocovině z dnešní Ameriky se také otevřeně hlásím.

Je mi líto mnohých zdejších diskutérů kteří názorově zamrzli v minulém tisíciletí:-)

9 8
možnosti

Mě vás líto není ani trošku, klidně si noste odznáček se soudruhem podplukovníkem Putinem :-)

7 3
možnosti
ZB

Takže demokracie je zbytečnost a "mnoho" lidí obdivně sleduje polototalitu,korupci a bordel v Rusku a komunistickou totalitu v Číně...?Jistě pár takových hlupáku se najde a Vy jim tady děláte mluvčího....pokud se Vám tady nelíbí,nikdo Vám nebrání odstěhovat se do toho skvělého Ruska,proč tam ještě nejste...?Jak už jsem dříve napsal,to co zde sepisujete je čím dál hloupější...Rv

13 5
možnosti
JH

Máte snad pravdu jen v tom, že pár hlupáků se vždycky najde....:-)

5 4
možnosti
MV

jako jedine reseni pro Vas vidim se prestehovat tam, kde se budete citit lepe a nic Vas nebude nutit psat, prominte, celkem hloupe pamflety. bude Vam dobre a to je pro cloveka nejvic. proc se trapit, ze?

13 8
možnosti

Jako postižený se jistě netopí v penězích, já bych mu byl ochoten přidat něco na cestu tam i něco do začátku....

7 4
možnosti

K blogu a autorovi jen tři slova - mladý, hloupý, naivní- Rv

11 7
možnosti
Foto

Nám jste se nemusel představovat, my vás už známe. ;-)

3 5
možnosti
DD

Dobrý a pravdivý blog. Diskuze se bohužel zvrhla v něco, o čem v blogu vysloveně a zjevně úmyslně autor nepíše.

Někteří prostě mají problém pochopit psaný text. Ono - nepřítel mého nepřítele neznamená, že (v tomto případě) vychvaluje Rusko nebo Čínu, resp. jejich přístup k vlastnímu obyvatelstvu, ale JEN a POUZE oceňuje fakt, že je nepřítelem např. současného Bruselu, stejně jako já a ostatní. Není to vychvalování excesů dějících se v uvedených zemích, ale jen konstatování, že v JEDNOM směru mají stejný názor.

14 10
možnosti
TH

Děkuji za přiznání toho,že Rusko a Čína jsou nepřáteli současného Bruselu(EU).A jaký by podle vás měl být současný Brusel,aby se z nepřátel stali přátelé?Současný Brusel vadí mnoha lidem za jeho přístup k obyvatelstvu,ale přístup k obyvatelstvu svému u Ruska a Číny nevadí.Hlavně,že jsou nepřáteli současné EU.Zajímavé.

3 4
možnosti
Foto

V Rusku je více než 30 milionu muslimů. V roce 2014 bylo v Rusku 8000 mešit. Mešita Cobornoy na Prospektu Mira v Moskvě má rozlohu 19 000 m2, Je čtyřpatrová mešita s dvěma 76m minarety. Záštitu nad mešitou převzal prezident Putin V Rusku je 60 muslimských škol, které navštěvuje 50 000 muslimů. Moskva je dnes největší muslimské město v Evropě (nepočítáme-li Istanbul), jen v samotné Moskvě je dnes více muslimů jako v celé Velké Británii. Žije zde kolem 2 - 3 milionů muslimů. V roce 2007 bylo v Moskvě otevřeno lékařské centrum, které působí podle práva šaría. Lékaři zde mají speciální školení a kvalifikaci, aby splňovali požadavky podle Koránu. V roce 2005 se Rusko stalo přidruženým členem OIC (Organizace islámské konference – „Organizace islámských států“) s deklarovaným zájmem o co nejrychlejší plnoprávné členství a přivedl ho tam právě Putin, za podpory Rijádu a Teheránu.

4 1
možnosti
Foto

Sakra, já to napsal jinam než jsem měl. Omlouvám se. Na tuto stránku to nepatří;-D

3 1
možnosti
VV

Ne, že bych vám to přála, ale v Rusku se s postiženými a invalidy moc nemažou...

https://www.youtube.com/watch?v=C-LK6eCB7rg

11 6
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik