Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J58a65r16a 33R34a17n25k

9. 4. 2017 21:43

Jake dukazy ma cely svet proti Assadovi8-o?

6 let vrazdeni.....pul milionu zabitych v Syrii, 6.000 utopenych ve Stredomori, 5 milionu "displaced" a v lagrech v sousednich zemich a diky zmenam v ktere pan Klaus a kremlik neveri - 50 milionu migrantu, ktere nekam jdou....

10 21
možnosti
Foto

Co to placate?

Jakych 6 let vrazdeni?

Jinak si racte vsimnout, ze ty "zakladny na vecne casy" si po celem svete budujoi naopak vasi milackove z Washingtonu.

Zkuste si v ty Kanade na najake demonstraci zacit strilet po poradkovych slozkach a uvidite co se stane..;-)

Legalni vlada se ma pravo branit proti teroristum (ktere podle vlastniho doznani podporuje a vyzbrojuje USA)

Syrie byla pred takzvanym "Arabskym jarem" priklad snasenliovosti kde mela kazda nabozenska skupina svuj hlas a vsichni se navzajem tolerovali.

Pak ale zacali teroristicke skupiny za podpory USA vrazdit civilni obyvatelstvo a pachat zverstva jako treba hazeni postaku ze strech vyskovych budov jen proto ze "pracovali" pro Assaduv rezim:

http://www.liveleak.com/view?i=f95_1344778085

Ty utopence ve stredomori a ty migranty dejte na svedomi tem, kteri tento konflikt pomohli rozpoutat,,,vasim oblibencum.

Mozna by jste se mohla trochu poucit od osoby ktera v Syrii bydli, ceske velvyslankyne Evy Filipi:

https://www.youtube.com/watch?v=XpxW_DlGjOs

19 7
možnosti
Foto

L65e57o27n 34T66o42m72e67v

9. 4. 2017 20:38

Prokazovat zločin? Proč ? Po náletu zahynulo mnoho lidí na otravu - je úplně jedno jakou...

2 5
možnosti
JT

Pokud se k této věci vyjadřují zaprodanci a převlékači kabátů typu Pospíšila a Teličky tak je škoda si nad touto chátrou odplivnout!

12 9
možnosti
JT

Vážený pane Tahire,

doporučuji neplivat proti větru, to by váš chrchel pak mohl potřísnit váš obličej.;-)

2 3
možnosti
PK

Jaké mají Američané důkazy? Nevím, ale byli by hlupáci, kdyby zveřejnili své zdroje a ohrozili je... Maně si vzpomínám na 80. léta, kdy jsem kroutil povinnou vojenskou službu... Měl jsem už to "za pár", když jsme se v autoparku "vyblbovali" a fotili se s kdečím... Nachytali nás a hrozilo to pěkným průserem... Naštěstí měl velitel buď dost rozumu a nebo se nás jen už chtěl zbavit a tak jsme to odskákali jen zaražením vycházek na poslední cca 2 měsíce, "dobrovolnými" brigádami v kasárnách a povinným školením s nějakým kapitánem od zpravodajců, který nám vysvětlil jak málo stačí k tomu, aby potenciální nepřítel z našich fotek získal zajímavé informace... Takže opakuji, kdyby Američané (a nebo i Rusové, Číňané...) zveřejnili své zdroje, tak by se zachovali hloupě... a věděli to i někteří vojáci ČSLA v 80. létech...

12 9
možnosti
DN

Motáte dohromady 2 rozdílné věci. Nikdo nemůže bez důkazů zaútočit na cizí stát. V tomto případě je priorita obhájení svých kroků pomocí důkazů. Jakákoli ochrana zdrojů je v tom případě až na druhém místě. Právo a justice by měly fungovat nejen v rámci jednotlivých zemí, ale i (možná ještě více) v rámci mezinárodních vztahů. Je to nebezpečný precedens.

5 3
možnosti
KB

K80a89r36e68l 50B51o46k

9. 4. 2017 19:08

Vystoupil autor již z KSČM, nebo je stále členem?

9 13
možnosti
Foto

Vážený pane Boku,

zdravím Vás a rád Vás informuji, že jsem v KSČ ani M nikdy nebyl. :-) A jak to máte Vy?:-)

6 0
možnosti

No, a takhle se, milí kolegové diskutující, můžeme dohadovat donekonečna.

2 0
možnosti
Foto

Pokud si není autor schopen sehnat dokumentární fakta o vyvražděných vesnicích Kurdů v době vlády Saddama Hussaina v Iráku sarinem, tak je jen neschopný, fanatický roznašeč alternativních faktů. A důkazy jsou jasné z družicových záznamů(http://www.theguardian.com/uk a další) od vzletu letadel až po navrácení po bombardování na stejnou základnu. Jiná letadla se tam v dobu incidentu nenacházela. Nyní to chce zjistit, jestli Rusové jen tomuto barbarství přihlíželi,nebo

aktivně participovali. Assad použil sarin na zastrašení opozice, stejně jako USA použily A-bomby na zastavení Japonska pokračovat ve válce. Doufal, že po záštitou Ruska a nezájmem Trumpa o dění v Sýrii si může dovolit všechno. No přepočítal se

a je jen chybou, že Američané mu dali prostor na vyklizení letiště a škody na vojenském materiálu byly celkem nepatrné.

18 16
možnosti
Foto

1) Nálet nikdo nepopírá, vloupáváte se do otevřených dveří, 2) popírá se toliko použití sarinu při bombardování.

A na rozdíl od A bomby efekt klasického bombardování nechemickou municí není menší.

10 3
možnosti
MK

Ve válce se nehraje na důkazy. Pravdu má vždy vítěz.

4 0
možnosti
ZH

Promluvil clovek, který delal uzitecneho ..... na Krymu, kam jel, ani nevedel kdo ho pozval. Muzete mi tu chemicku a sklad ukazat ? Trochu vam pomůžu https://pbs.twimg.com/media/C89cIUhXsAUPAND.jpg Ani reporteri Guardianu nic na miste nenasli, ani svedci nic nevedi, proste nikdo. Jediny co všichni vedi, co je zdokumentovano, ze prileteli dve letadla asadovych sil, shodili bomby, především zasahly silnici a pak zacali lidi hromadne umírat. Dále Asad bezne chem. zbrane pouziva jako nastroj teroru, tedy prvotnim významem je vyhnat lidi z mista. To se mu vcelku povedlo i v tomto pripade, Khan Shaykhun je ted skoro prazdny, lidi utekli do utečeneckých taboru, jelikož město, kde nejsou pritomny zadny opozicni vojensky sily, je pod neustalou palbou z letadel (vcetne předchozího, cem. utoku), kdy se letectvo soustreduje na cile jako obilna sila, pekarny, zdravotbnicky zarizeni, atd.... Cil je ty lidi proste vyhnat, není tam zadny legitimni vojensky cil. Ikdyz pochybuju uplne o zpusobilosti Sarapatky nejak ucine myslet (viz. Krym), najit si reporty OPCW snad zvaldne i on, mají je na svých strankach a dosti podrobne. Dovolim si i odcitovat vyjadreni V. Gamby (OPCW) před UN, aby se panu poslanci trochu osvěžila asi ne moc dobra pamet o chem. utocich v Syrii: ..... and now we have finally concluded on the nine cases. So the report talks about three cases that the Leadership Panel has found sufficiency to prove who the responsible members are. In the three cases, the responsible ones were identified as Syrian Airforce (in two of them), with chlorine gas, and in one of them, ISIS, with the use of sulphur mustard. There were other three; I will tell you their names: the first one was Talmenes- and that happened in 2014 on the 21st of April. The second one was the 16th of March 2015 in Sarmin- and these two were attributed to the Syrian Airforce; and the third one was on the 21st of August 2015, in the city of Marea- attributable to ISIS.

14 12
možnosti
ZH

Jediny kdo prokazatelne a neustale a to i po roce 2013, pouzil smrtici chem. zbrane, je Asad a ISIS. Ale třeba ma pan Sarapatka od tajemnych lidi, kteří ho třeba i zvali na Krym, presnejsi informace. Skoda ze nevime, kdo ti tajemni lide jsou :-)

12 9
možnosti
DB

stejná jako proti Husseinovi

3 5
možnosti
RS

Ano, to byl doslova lidumil.

5 2
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik