Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji za upozornění na skvělé a pravdivé vystoupení pana Tomského v rozhovoru v ČT24. Hned jsem si to vyhledal a vyslechl:

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10101491767-studio-ct24/217411058300327

Myslím si, že vůbec není třeba bazírovat na tom, jestli je v Koránu pasáží operujících s násilím přesně 313. To už není vůbec rozhodující. Podstatné je, že tady prokazatelně převážně nejde o žádné náboženství, ale o nenávistnou ideologii, na základě které také zcela prokazatelně dochází k masovému vraždění, terorismu a dalším naprosto nepřijatelným svinstvům. Rv

A pan Tomský v rozhovoru naprosto správně a zcela otevřeně (jako člověk s britským pasem v reakci na poslední podobné svinstvo) uvedl, že toho už lidé mají dost! R^

34 2
možnosti
JW

Tak to může Korán skvěle konkurovat Starému zákonu ;-D

0 7
možnosti
MK

Vážený pane Hornere, jestliže by někdo měl mlčet o teologii, tak jste to vy, který soustavně prokazujete absolutní neznalost nejen teologie křesťanské, tedy jejich základů, které se neliší u všech křesťanských církví a sekt, ale také totální, nejen teologické, ale také filozofické podstaty islámské nauky. Ano, v Koránu je více než 350 míst vyzývajících k násilí na těch, kdo nejsou věřící "muslimové". V Sunně je jich několik tisíc a všechny tyto výzvy jsou dle islámské nauky příkazy od Alláha a to buď přímo, Korán, nebo nepřímo, skutky Mohameda a jeho proslovy. Pan Alexandr Tomský opravdu nemusí vracet diplomy, to byste měl Vy. On na rozdíl od Vás opravdu něco ví a navíc má s muslimy přímou zkušenost a dokáže si přečíst i publikace autorů, vydávajících své odborné články pod pseudonymem, právě díky nesnášenlivosti muslimů, v angličtině.

Vy si opravdu myslíte, že vaše představy a dojmy, které nahrazují vaše znalosti, jsou opravdu tou nejlepší kvalifikací posuzovat druhé, kteří na rozdíl od vás něco v životě dokázali a to díky svému intelektu a odborným znalostem?

35 2
možnosti
JW

Numeri 15:32-36

Jednou, když byli synové Izraele na poušti, přistihli muže, jak v sobotní den sbírá dříví. ... Hospodin pak řekl Mojžíšovi: „Ten muž musí zemřít. Ať jej celá obec za táborem ukamenuje.“ Celá obec ho tedy vyvedla za tábor a kamenovali jej, až zemřel, jak Hospodin Mojžíšovi přikázal.

Hospodin mi řekl: „Pohleď, už to začíná! Vydávám ti Sichona i jeho zem. Začni si ji podmaňovat a obsaď ji.“ ... Tenkrát jsme dobyli všechna jeho města. Každé z nich jsme vyhladili jako proklaté včetně mužů, žen i dětí. Nikoho jsme nenechali naživu. Z dobytých měst jsme si rozebrali dobytek a kořist. ... Hospodin, náš Bůh, nám je všechny dal.

„Vy jste nechali všechny ty ženy naživu? Vždyť právě ony na Balaámovu radu svedly syny Izraele od Hospodina k Peorovi. Kvůli tomu přišla na Hospodinovu obec ta rána! Pobijte tedy všechny chlapce. Pobijte i každou ženu, která už spala s mužem. Všechny dívky, které ještě nepoznaly muže, si nechte živé

1 0
možnosti