Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rozumný, rozvážný článek, objektivní hodnocení. Karma R^

4 10
možnosti
SB

Cokoli je lepší než nějaký vítač migrantů.

Cokoli, cokoli, cokoli a ještě jednou cokoli.

To je pro mne jediný důvod, proč budu Zemana volit opět.

Jediný, ale natolik silný, že bude převažovat nad všemi zápory osoby Miloše Zemana. Tento jediný důvod to překulí do kladných čísel.

5 7
možnosti
Foto

Já těch důvodů mám více.

Nejvíce mi vadí ponížené lokajství některých našich politiků vůči USA a neurvalost odpůrců Miloše Zemana, což potvrzuje i tato diskuse. Měli by se stydět, že se chovají jako radikální bolševici, kterými se tolik zaklínají.

Ale, jinak samozřejmě souhlasím R^

6 10
možnosti
Foto

Volil jsem K.Sch., ale v dalších volbách volím už Zemana. Přes všechny jeho nedostatky je pro mne nejpřijatelnější ze všech.

8 3
možnosti
BM

A proč by měl zvát ČT na svůj soukromý večírek se svými kumpány? OFICIÁLNÍ oznámení o své kandidatůře bylo přece až dneska....

7 0
možnosti
Foto

A proč tedy ČT vůbec na jeho soukromý večírek s jeho kumpány reagovala?

2 5
možnosti
Foto

J79a79k10u91b 38R42o69t17h

10. 3. 2017 16:25

To je snad poprvé, kdy s vaším titulkem souhlasím.;-D;-D;-D

28 1
možnosti
JV

J92i78r34i 40V98r35a83b70e78c

10. 3. 2017 15:42

Za ten titulek karma;-D Jinak známé Petříkové kecy:-(

19 2
možnosti
VK

Tímto oslovuji nejen aurora na základě diskuse níže a na základě jeho blogů, ale také administraci. Domníváte se, že by zdejší blog měl být místem pro terapii?

14 2
možnosti
JP

Máte pravdu v mnohém, bohužel Váš nadpis musí být zrušen. Co na tom, že za ním nestojíte, takto nesmíte psát ani nadpisy.

0 0
možnosti
Foto

Když se zde mohou psát blogy s nadpisem Putin je zločinec, tak proč by nesměl být takový nadpis?

http://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=480129

1 1
možnosti
Foto

Pane Petříku, váš blog je váš pohled na věc, jak ji vidíte vy. Mohu, či nemusím s vaším pohledem souhlasit a mohu k tomu sdělit svůj názor.

Ale to, co předvádíte v diskuzi, není hodno autora blogů, ani normálně uvažujícího člověka, je to snůška blábolů a demagogických tlachů. Svými příspěvky urážíte inteligenci diskutujících.

Považujte to za poslední reakci na vaše moudra.

Reagovat nemusíte.

8 2
možnosti
PB

... tak kdyby enem ruskej, von je taky čínskej a ešče k temu americkej šváb,- navíc silně aspiruje na švába švédskýho, protože je zamilovanej do jejich modelu sociálního státu,- ...... no von s tem normální čovek nemá problém,- klasická politická taškařice, žejo?'!,- ale kavárnaV z teho má palicu jak rohovej barák;-D!

8 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik