Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hmm...ten poslední odstavec je drsnej! R^;-D

...a příroda je mocná, protože je rodu ženského! ;-)

Výbornej článek R^R^R^

10 0
možnosti
VB

Neni drsnej, je prirozenej ;)

1 0
možnosti
JH

J57i40ř45í 41H91r55b39e81k

1. 3. 2017 17:09

Ano... souhlasím a karma. To je tak to jediné, co se proti těm nesmyslům dá dělat. Je problém, že se společnost v bohulibém boji za práva žen nezastavila u „rovné příležitosti“ a pokračuje do šíleného extrému „popírání rozdílů“ a to samé se děje i v rasové rozdílnosti. Místo aby se akceptovalo, že tato rasa nebo pohlaví má statisticky nepopiratelně rozvinutější sociální cítění nebo emocionální projev, druzí jsou zase fyzicky silnější a třetí zase matematicko-technologické bedny, tak budeme kontrolovat, jestli je v politických stranách a armádě dostatečné procento žen a jestli náhodou běloši při rozdávání Oskarů nejsou příliš macešský k černým tvůrcům. A abychom si přesto svojí rovnostářskou pseudoteorii „dokázali“ tak budeme kouzlit kvótama (tzn. zvýhodňováním urážet preferované), zeslabovat požadavky (tzn. zhoršovat kvalitu) Jakou radost by mohl mít jedinej běloch přijatej mezi skvělé černé basketbalisty, kdyby věděl, že se dostal jen kvůli naplnění kvóty bílých hráčů v mužstvu? A jak to veme divák, kterému je barva kůže ukradená a chce vidět ty nejlepší borce?

37 0
možnosti
JZ

"statisticky nepopiratelně rozvinutější sociální cítění nebo emocionální projev"

Trumf vědecké metodologie.:-)

0 0
možnosti
JZ

Váš článek má jeden naprosto klasický problém: obhajujete cosi jako "mužství" a "ženství", ale nijak je nedefinujete. Jenom žonglujete se slovy. Připadá vám absurdní jedním slovem pojmenovávat ženy a muže s tím, že nejsme přece všichni stejní. Ale označit polovinu lidstva jedním slovem, "muž" či "žena", to vám už nevadí. Dala byste klidně ruku do ohně za to, že muži a ženy se liší a že tyto rozdíly dokážete snadno popsat, ale jestli se liší taky ženy nazvzájem... to už pomíjíte. Snažíte se udržet jakési pohlavní role, ale nijak Vás netrápí, že tím pádem by se museli všichni muži nejprve dohodnout na tom, co znamená slovo muž, či prostě by musela obě pohlaví přijmout Vaší soukromou představu toho, co má dělat. Jaksi nepřipouštíte, že ne všechny ženy by musely souhlasit s tím, aby je někdo plácal po zadku.

Nehcte lidi, ať si sami napíšou své role... Příroda po nás nic nechce, příroda nemá žádné úmysly ani účely, jen následky.

A co se týče společných záchodů, co Vám na nich vadí? Vždyť existujou dojakživa, Třeba va vlacích. Nebo u nás v práci už léta (kanceláře) - žádný problém, a to je tady většina žen.

4 29
možnosti
VB

To bude asi tim, ze clanek nebyl o individualitach jednotlivych osob, ale o popirani zenstvi :) A pisu snad, ze vsechny zeny chteji placat po zadku? Anebo priznavam, ze se to libi mne a proto jsem uchylna? Coz? ;) Mozna by stacilo nezonglovat mezi mym textem :)

Jsou mista, kde jsou spolecne toalety snesitelne, ale pri vetsim mnozstvi lidi preferuji holcici verzi :)

25 2
možnosti
EH

Možná kdyby muži hvízdali a plácali i ty feministky, tak by bylo po vymýšlení. Jenže taková feministka se spíš setká s rozraženým nosem, protože není dost hezká, aby ji někdo ty dveře podržel.

Proto chce toto chování dopřát i těm šťastnějším, které raději řeší zájem pánů než rovnoprávnost. ;-D

6 2
možnosti
VB
Foto

R^Skvělé. Moc pěkně jste to napsala, Viktorie. Taky mám doma pět kousků (dnes již dospělých), jako o něco níže Lucie Paseková a nikdy jsem toho nelitovala. A plácání po zadku od mého chlapa mi dělá dobře, aniž bych se cítila genderově diskriminovaná:-);-).

27 0
možnosti
VB

Dekuju! A gratuluju k peti kouskum. Mate muj obdiv ;)

1 0
možnosti
Foto

Bych se, z dovolením, nejdříve na ten zadek podíval...pak zvážíme to plácnutí a tašku, hm?:))

3 0
možnosti
VB

Mam poslat fotku? :D

1 0
možnosti
IL

Jste skvělá. R^ Absolutně se vším souhlasím a jsem ráda, že normální lidé ještě existují (alespoň tak soudím dle příspěvků do diskuse).

20 0
možnosti
VB

Diky! Ano, tady to vypada slibne ;)

2 0
možnosti
Foto

Perfektní! R^

Ale třeba takoví profesoři současné FF UK Praha a jejich studenti by s Vámi zřejmě ostře nesouhlasili! Rv

29 0
možnosti
VB

Tak snad by se nejaky stejne naladeny filosoficky tvor nasel... ;)

2 0
možnosti
Foto

Super a díky. Jako matka pěti dětí, s podpatkama a podprdou, vedle mužskýho, coby spolumanažera té naší malé flotily, si poslední dobou připadám jako úchylné stvoření, neboť mi to tak vyhovuje.

A dokonce mají holky kočárky a panenky a růžové koberce, což je tedy genderově mimořádně nevyvážené....to abych se šla rovnou pověsit.

Doufejme, že se to zvrátí, protože jinak je to cesta do anarchistického pekla jak vyšitá.

53 0
možnosti
VB

Pet deti?! To nejste zena, to jste bohyne! Dekuji za pochvalu i udrzovani nasi populace ;) Jo, a moje dcera miluje ruzovou!

10 0
možnosti
DP

R^Paní Viktorie, mám nutkání přeložit Váš blog do švédštiny a poslat to coby blog do místních novin. Tady už to genderové bláznovstí došlo tak daleko, že tu radikální feministky (existují tu i chvála bohu i neradikální a celkem rozumné) začaly prosazovat genderově neutrální osobní zájmeno. "Ona" se švédsky řekne "hon" (výslovnost HUN) "on" se řekne HAN. Tak ti "genderovci" si teď vymysleli genderově neutrální "HEN", takže se někdy ani vlastně neví, zda dotyčný (vlastně lépe řečeno dotyčná, daleko víc než muži tuto novotu zde používají hlavně mladé ženy) mluví o ženě či o muži. :-(

30 0
možnosti
VB

Az mam pocit, zda to nemyslel nekdo jako vtip... Vzhledem k tomu, ze Svedove umi skvele anglicky a v anglictine se hen rika slepici....

17 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com