Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Jste se tak rozjela, že jsem si přál aby už byl konec ;-) Karma

0 0
možnosti
Foto

Sláva nazdar výletu. Konečně pohled na mužství a ženství zbavený politické korektnosti. Ztráta schopnosti nazývat věci pravými jmény je první krok na cestě do pekla. Jsem rád, že dosud mohu ženě přidržet dveře a dát jí přednost, aniž bych byl obviněn z harašení.

10 0
možnosti
JN

J70a69n 77N48o98v39á88k

6. 3. 2017 20:45

Nazývat ženu ozdobou úspěšného muže je nějaká výhra?

0 2
možnosti
LT

Není co dodat,jen karmu.R^

PS: vždy raději svou ženu plácnu přes zadek,než ji nechat vláčet plnou tašku.

0 0
možnosti
JN

J79a23n 87N76o77v19á13k

6. 3. 2017 20:43

Zase falešné dilema. Neumím si představit, jak bych toto aplikoval na kolegyně...

1 2
možnosti
Foto

Svět bez žen by byla nuda. Úspěšný muž, co má doma báječnou ženu. :-)

2 0
možnosti
MP

ten kdo má peníze ten má hezkou paní no a ten kdo je nemá ten mu chodí za ní..

0 0
možnosti
JN

Nejsmutnější na tom je, že v dnešní době si prakticky kterákoliv baba v moderním světě může zvolit jakou roli chce. Tedy mimochodem i ta, která si vrtá police a nosí dvacetikilové tašky; ta, která se věnuje kariéře, i ta, která dobrovolně nemá děti.

Záhadným řízením osudu si nestěžují tyhle ženské na svůj osud, ale stěžují si internetoví diskutéři na imaginární stírání rolí.

Vám může být jedno, jakou roli jsem si zvolila já (jestli vrtač policí, či multimatka), a mně je zase jedno, jestli ten borec odvedle má v posteli kluka, nebo holku. Tak proč to všichni řeší??? Protože se "rozmělňuje" jakási hypotetická ideální tradiční ženská role??? Ale vždyť nikdo nikomu nebrání si ji hrát!

Tady ani zdaleka nejde o nějaké stírání rolí. Tady jde o to, že svět je barevnější a složitější, než by se mnohým lidem líbilo... že, světe div se, takoví jsou LIDÉ.

Zrovna před pár dny vyšly články, že nenávist k bezdětným je naprosto reálná věc. Je to vidět i tady na diskuzích idnesu, kdy někteří lidé, nejspíš rudí vztekem, naštvaně píšou, jaktože si mladé páry dovolí mít psa, a ne dítě!

Spousta těchto rádoby "antigender" keců není o ničem jiném než o tom, že lidé si volí role, které se nám, někomu, nelíbí a nesouhlasíme s nimi.

Věřte tomu, že na světě jsou ženské, na které chlapi nikdy nepískali. A které se musely naučit si ty tašky tahat samy. Ale ony nikde nebrečí - to internetová komunita se může pos*at vzteky, že takové ženské existujou.

Zamyslete se, jestli tu není něco špatně akorát v našich vlastních hlavách...

5 2
možnosti
JN

J55a61n 51N71o24v95á59k

5. 3. 2017 15:56

Cituji: "A co jiného je tedy posláním ženy? Dřepět v zasedačce na mítingu a prezentovat v powerpointu korporátní shit?"

Co je tedy posláním muže? Snad dřepět v zasedačce na mítingu a prezentovat v powerpointu korporátní shit? Stavíte falešné dilema. Ta kritika básničky je o tom, že jediným posláním ženy není být matkou, či jak sama dále píšete "skvělou ženou úspěšného muže". Ženy mají být prezentovány i jako prezidentky, ředitelky, podnikatelky... ne pouze v roli hospodyňky či přívěšku.

A spojování feminismu a otázek kolem transsexuálů? Ty je laciné. Je to úplně jiné téma.

3 13
možnosti
MK

Ze všech nejhorší jsou feministky s pindíkem.

8 0
možnosti
JV

Děláte z komára velblouda. A to že vám dá někdo karmu, neznamená, že to tak není.

3 7
možnosti
AM

Karma. Velmi si vážím takových žen jako vy, které nenajíždějí na vlnu neomarxistických nesmyslů. Sám jsem zase invalida, ale také mi vadí, když našich problémů využívají "lidskoprávisté" a místo zdravým rozumem se postupuje stylem - mají na to "lidské právo", tak se všichni můžete zbláznit, hlavně aby bylo onomu "právu" učiněno zadost, třeba sebestupidnějším způsobem. Prostě vadí mi každé sociální inženýrství a státní převýchova..., od genderu přes multikulti až po zákaz kouření v pivnicích, jen ať pak maminky s kočárky obcházejí chumly kuřáků na chodníku před hospodou, místo aby se mohli kuřáci pohodlně "uklidit" do kuřárny, což by mi jako umírněnému kuřákovi úplně stačilo. A nikomu kromě "státních převychovatelů" bych tam s tím cigárem nepřekážel. Lidi si musí uvědomit, že nechat se uplácet partikulárními "právy" je cestou do pekel, neomarxisté se tak snaží společnost rozkouskovat na spoustu "menšin" podle hesla - rozděl a panuj-, aby tak společnost mohli lépe kontrolovat, ovládat a vychovávat, což jde zase velmi do krámu korporacím, proto paradoxně velká část finančních oligarchů neomarxisty ne jen toleruje, ale do značné míry i podporuje proti tradicionalistům.

12 0
možnosti
Foto

Palec nahoru! R^ Luxusně napsané! Podepisuji každé slovo!

5 0
možnosti
JK

1*

Těší mě, že vidím normální ženskou, protože to, co se poslední dobou na ta debilní támata děje, to mě děsí. Západ již dlouhá léta trpí politickou korektností, genderismu, feminismu, LGBT lobby, klimatického alarmismu" a my, "díky" totáči, jsme ve fázi "opožděného oblbování. Je pro mě naprosto nepochopitelné, jak jsou ty feministky neschopné sebereflexe. Jsou trapné..

Odjinud -

Výrok na FB - Lin Sok ....""Všichni prvňáci na základce by měli mít povinné genderové studie!Jinak máme černou budoucnost. V tomhle je Norsko napřed.""

Autorkavýroku : Linda Sokačová, feministka, vedoucí oddělení sociálního bydlení asociálního začleňování na Ministerstru práce a sociálních věcí. Vystudovalasociologii na Fakultě sociálních věd UK, kde se věnovala genderovým koncepcím,sociálním hnutím, sociologické teorii a výzkumu. Do roku 2003 byla členkouAnarcho-feministické skupiny 8. března. Byla ředitelkou nevládní organizaceGender Studies, teď "pracuje" jako ředitelka Alternariva 50+, o.p.s.

12 0
možnosti
MK

Doufejme, že to jsou poslední výkřiky na vládní úrovni. Marxová půjde o válu a s i podobné tváře. Buď hned, aby Sobotka zachránil pro stranu, co se dá, ale určitě po volbách. Možná to ministerstvo bude i zrušeno.

Je zajímavé, že kromě socanů a Zelených s tímhle nikdo neobtěžuje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com