Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

100% souhlas, pane Preslere. Ale pořadatelé by to měli vylepšit a pořádat třeba instalaci Nechráněný pohlavní styk. Ostatně exhibice Prague Pride k tomu vůbec unemá daleko.

3 2
možnosti
MV

ano, to by rozhodne mela - myslim Vami zminovanou instalaci o nechranenem pohlavnim styku. k tomu druhemu se vyjadrovat nebudu - opravdu jste se moc daleko nedostal

2 1
možnosti
JL

Vaše reakce mne nikterak nepřekvapuje. V podstatě jste nikdy nepřekročil pomyslný práh socrealismu. Vše co překračuje váš způsob chápání, vás vlastně uráží.

Estetické závěry, jsou tak leda pro babičku.

7 9
možnosti
VV

Tak ale pozor, to je genderově nevyvážený plk.

1 1
možnosti
Foto

asi jsem již příliš starý, abych podobné kulturní expozice chápal.

9 1
možnosti
JL

To, není otázka věku, spíš cítění.

3 4
možnosti
MT

V diskusi je pár příspěvků, ale většina pěkně ilustruje myšlení "obyčejného člověka" - ať si paní zamindrákovaná umělkyně aktivistka s tím svým eklhaftem (rozuměj tím, že ji vlastní otec celé dětství zneužíval a znásilňoval) zaleze a neotravuje tzv. slušný lidi...:-/

Přesně v tom duchu předminulého století - fuj, vona je znásilněná, tý se radši vyhýbejte.

Fakt nikoho nenapadne, že její otec je prase a zapřemýšlet, jak pomáhat takovým věcem zabránit?

9 1
možnosti
JK

J41a84n 63K57o45z68á59k

1. 3. 2017 11:24

Není počínání toho otce prací pro policii? Vy nějak pomáháte postiženým, nebo budete mít svojí výstavu? Snad se postižená aspoň léčí na psychiatrii.

4 0
možnosti
Foto

Lidi neradi vnímají veřejně intimní "nepravosti" ... pro mnoho z nich je lepší zavřít oči, i když se něco podobného děje přímo v jejich okolí. Často při zneužívání dítěte v rodině i matka přivírá oči.

Chápu, že taková výstava může šokovat, ostatně i šokovat má...ale rozhodně není ani žádným návodem ani zbytečná...já bych s tím problém neměl.

6 1
možnosti
MV

stejne o tom premejslim i ja

vystava ma sokovat, stejne jako zjisteni, ze se neco tak hroznyho deje

za PR k vystave formou blogu vlastne autorovi dekuju

2 1
možnosti
MV

fajn..., takze budeme delat, ze se to nedeje a zakazovat vsechno, co o takovych hruzach informuje...to uz tu jednou bylo

5 2
možnosti
Foto

zakazovat všechno = druhý extrém, víte co, vezměte manželku a děti a běžte tam a představujte si to, autorka Vám k tomu dá výklad R^

5 0
možnosti
PV

P86a80v64e21l 94V71é26b10r

1. 3. 2017 10:52

Skoro bych řekl, že v podobných zhůvěřilostech si libují lidé s nějakou úchylkou, kterou si jiným způsobem nedovolí ventilovat.

Jeden čas se mluvilo o urinoterapii (pití vlastní moči, která má mít údajně léčebné účinky). Jedna doktorka k tomu řekla moudrá slova: "za každým propagátorem urinoterapie najdete úchylku". Myslím, že to platí obecně.

6 0
možnosti
Foto

díky názorům tohoto ,,úžasného,, formátu jsou lidi stále uzavření...a věci skrývají... do té skupiny, co mlčky pohodlně toleruje všechno a hledá si alibi pro svůj schovávací radšislepý a hlavně nehrdinný postoj, patrně nemáte problém patřit.

2 1
možnosti
LJ

Kriminalisté uchovávají nejrůznější předměty. Mohly by udělat například výstavu: "Čím lze zabít člověka" a mnohé další. Nedělají, poněvadž z výslechu pachatelů ví, co všechno může být pro ně inspirací. Tyto poznatky předávají pouze začínajícím kriminalistům.

5 0
možnosti
BK

Hmmmm, ale ani mě to nepřekvapuje.Otřesným trendem dnešní doby je obliba ve vybavování se veřejně o eklhaftech, o vyměšování, o zážitcích s lejnem, či použitým toale ́tákem, apod. Zde na blogu Idnes je to jsou to velmi vděčná a oblíbená témata. To, o čem píšete je vyšší a ještě šílenější level. To, co zmiňuji já- je zatím slabý odvárek;-).

1 0
možnosti
LK

K tomu se dá doplnit pouze toto:

U stolku v kavárně seděly tři dámy. Jedna byla hloupá, druhá zamindrákovaná a třetí byla taky multimediální umělkyně a aktivistka.

16 1
možnosti
MT

Jasně, ženský, který její otec dočunil celý život, se budem kvůli tomu posmívat a nadávat jí do hloupých zamindrákovaných...:-/

1 6
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik