Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Tak "vlastenče" pořád nic,to nejste schopen ani "statečně a odvážně" napsat komu to u voleb "srdcem" dáte....jestli mohu radit,bylo by lepší se raději rozhodovat rozumem.Pokud ovšem někdo napíše,že Hnídek je skvělý zpěvák,muzikant a textař,moc rozumu nepobral a dokonce kvuli fanatismu přišel o sluch...Při Vašem srovnání se Karel Kryl musí obracet v hrobě,pokud vím na jeho koncertech se nescházeli hajlující primitivové...

12 22
možnosti
ZB

Tak "vlastenče",přečetl jsem si pár Vašich minulých blogu abych poznal kdo je ten "velký vlastenec" obdivující Ortela.To je tedy masakr ta Vaše tvorba,obdivovatel Putina,fanatický rusofil a obhájce komunistické totality.Tomu se dnes říká vlastenectví....?A ještě máte tu drzost si brát do ust Karla Kryla...

7 11
možnosti
MH

článek je napsaný pravdivě..baví mě komenty idiotů,podle kterých je Ortel trapný a přitom ho "poslouchali"..u sluníček se tomu nedivím,těm jde o prachy...Zlatého slavíka dostali zaslouženě za popularitu...

34 4
možnosti
KD

K88a44r58e17l 50D11u69f48e74k

25. 2. 2017 23:06

R^ Super popsáno. Nechápu proč se někteří lidé vymezují proti pojmu vlastenectví. Ortel pouze nazývá věci pravými jmény a to zřejmě vadí spoustě lidem, kteří si myslí, že pouze oni jsou ti správní. Srovnání s K.Krylem rovněž sedí. Možná by si ti "protestující" měli poslechnout jeho "porevoluční trezorovou" píseň - Demokracie !

44 4
možnosti
Foto

Napsal jste to moc pěkně, přesně tak, jak i já to cítím.

Poslouchám ráda jeho písničky, líbí se mi jeho hlas a texty, které něco vypovídají.

V mládí to byl Kryl, dnes je to Ortel, kdo mi dokazuje, že ne všem lidem je lhostejné, co se u nás děje.

Řeči, že texty nemají úroveň, hlasově slabý a podobné připomínky, to stejné jsme slyšeli o Krylovi, když začal zpívat a jaká se z něj stala ikona.

Tomáš Ortel získává stále více skalních příznivců a to i díky těm, kteří v touze mu uškodit, mu přivedli další fanoušky.V

34 10
možnosti
VK

Když dá někdo Kryla vedle tohoto ......, tak se mi ježí chlupy.

9 20
možnosti
LW

L51e13o 85W66o27l66f

25. 2. 2017 20:36

Kdepak, tyhle kluci ortelný, ty nejsou moc fortelný.;-D

3 5
možnosti
Foto

K60a53r50e72l 46M85á84d77l88e

25. 2. 2017 20:26

Ortel - tancovačková muzika okresního formátu.

Texty - s obsahem sice souhlasím, ale forma je až legračně patetická.

Přesto jsem Ortelu ten hlas do Slavíka poslal. Líbí se mi totiž, jak sluníčka kvičej.

36 5
možnosti
VK

Já vám děkuji za tento názor a myslím, že jste to již prezentoval dříve. Je totiž dost vypovídající.R^

3 3
možnosti
PB

.... su vodkojenej inačím bigbítem,- tada nejsu Rejžek, ale tady to vopravdu není vo muzice, je to vo textech,- jednoduchý říkanky, lidovka, citovka, "probouzení národa" v klubech, amfiteátrech, na politickejch taškařicích,- ..... na to, že hrajou zcela odstaveni mimo hlavní zábavní proud (v poloilegalitě), mají slušnou fanouškovskou základnu, kerá je v podstatě protestními hlasy protlačila do Slavíka. Ale hledat, konkrétně v tomhle "pseudoumění", fašismus (???), by mě nenapadlo ani kdybych sa narodil jako afromoravák s asijskýma kořenama na IslanduVEU !

10 4
možnosti
JB

J67a97n 18B98u95r55d82a

25. 2. 2017 19:13

Vztahy Českých zemí k Rakousku-uhersku nelze hodnotit na základě událostí válečných let. Válka byla divná, podivná, plná excesů a Monarchie nefungovala tak, jak měla nebo tak jak fungovala předtím.

1 0
možnosti
MK

Fandím jiné hudbě, ale cítím, že je Ortel na pranýři právě proto, že je aktuálně úspěšný v zacílení textu. Nejvíce si asi u sluníček "zavařil" odmítáním islámu. No, není divu, když z těch muslimských běženců koukají pěkné prachy!!!

44 8
možnosti
VK

Kde je Ortel na pranýři? Kdyby nebylo Slavíka, nikdo po něm neštěkl.

8 26
možnosti
TH

Chápu,že ve společnosti je jakási poptávka po něčem podobném,ale prosím vás produkt TV Šlágr-Ortel,NÉÉÉ.Osobní tip Laibach.

2 3
možnosti
Foto

Mno pote co se Laibach znemoznili koncertem pro komunisty v Severni Korei uz je neuznavam

6 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Vystudovaný ekonom, rodič, snažím se zabývat podstatným.

Seznam rubrik