Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Je pravda, že vytírat si pozadí s občanem lze s určitou grácií.

4 0
možnosti
VS

Jenomže jsou jiní a horší sprosťáci. Nepoužívají sprostá slova, pouze se sprostě chovají.;-€

7 0
možnosti
SN

:-)......Napsal jste to dobře ! Škoda, že jste to tak brzy vzdal. Všichni nejsme bez kazu, ale je třeba vybírat, aby pozitiva převažovaly na negativy ! R^R^R^

0 14
možnosti
Foto

Asi jdou ve vašich stopách.

11 3
možnosti
BD

Jenže jim chybí osobnost. Čož, při vší nenávisti k levičákům která je mi vlastní, generace Klausů, Zemanů a Paroubků prostě měla. Takže sice třeba jdou, ale nemají na to.

1 1
možnosti
BD

Přiznávám, že já, pravičák z nejpravičákovatějších, paroubkobijec, kdysi se zlomyslně usmívající při výhře nevýhře, absolutně nechápající mimoňství výroků o Řecku paní Petry, němě žasnoucí z výroků o neplacení dluhů atd, tak já poslední dobou mnohdy rád poslechnu pana Paroubka. Jestli je to odstupem, který získal, nebo úrovní současných politiků nevím přesně.

2 3
možnosti
KC

Pane Jiří, Vy opravdu myslíte, že současná ČSSD je schopna něčeho konstruktivnějšího, než právě předvádí? Co krok, to zoufalé hrábnutí do prázdna ! ČSSD naléhavě potřebuje brandtovskou reformu přebudovat se v moderní stranu. Totéž mělo proběhnout i za Vašeho předsednictví, ale tento spolek zoufalců stále čeká, až zahřmí.

9 0
možnosti
Foto

Někdy je vhodné nechat kuchaři ochutnat jeho vlastní polévku.

8 0
možnosti
Foto

No co, u Zemana to funguje, u Babiše to funguje, tak to chtějí vyzkoušet také.:-)

10 1
možnosti
RH

Co nejvyšší bytost? Ještě se ráčej cejtit vyvolenej? :-)

6 2
možnosti
BD

Tak se podívejte na dnešní generaci politiků. To je kekel. Obávám se, že ještě budeme i na pana Babiše vzpomínat jako na noblesního pána.

2 1
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,31
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik