Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... tak tady je to evidentně vo zlaťácích,- a v tvrdým byznysu víra překáží !

3 0
možnosti
Foto

P80e65t43r 62H51a78n19n74i24g

26. 1. 2017 17:04

Můj názor na podvolování se je z mých článků jasný. Zde ovšem musím souhlasit s jedním zdejším diskutérem, že se jedná o soukromý klub. Když chtějí, aby si jejich dresy kupovali fanoušci v muslimských zemích a jde jim o peníze, aby mohli saturovat finančně předražené fotbalisty, tak to je jejich věc. Křesťansky založení Evropané by zas mohli naopak přestat kupovat jejich artefakty a chodit na jejich zápasy. Je to o nabídce a poptávce. Ostatně si myslím, že podvolování se politickému islámu ve svém důsledku nakonec může dospět až 1) že islamisté zakáží fotbalistům hrát v obvyklých dresech "trenýrkách", že to je protináboženské a 2) nakonec zakáží fotbal vůbec, protože to odvání pozornost od víry. Ale ať si Real, Juventus či další kluby dělají co chtějí. V podstatě je to podvolování se a je to cesta vedoucí nikam.

27 0
možnosti
JN

Souhlasím. Jsem zvědavý na to, jaká bude reakce "nemuslimských" fanoušků Realu, zejména těch, co chodí fandit přímo na Santiago Bernabeu. Pokud by dali rázně najevo, že se jim tento krok nelíbí, tak by to managementu klubu i možná došlo...

8 0
možnosti
MS

Souhlas, čím více se bude ustupovat, tím to bude horší. Nakonec se snad dočkáme toho, že si severoevropské státy změní státní vlajky, aby kříži na nich neprovokovaly muslimský svět. :-/

24 0
možnosti

To už snad není ani ústupek, ale rektální alpinismus:-) S tím se nedá souhlasit.

Čím víc ústupků, tím hůř.

41 1
možnosti
Foto

Marie, Realu jde predevsim o penize.

Asi to neni zasadove, ale ja byt sefem Realu, tak bych jim klidne nabidl i verzi tech produktu, kde by misto te puvodni hvezdy byl pulmesic. Tyto produkty bych prodaval za dvojnasobnou cenu. :-) Jsem proste uz dost Holandan a penize jsou penize. :-)

Nevim, jestli by se to uchytlo, ale po case bych jim nabidl "exclusivni verzi" tech produktu. Ty bych jim nabidl za petinasobek ceny produktu bez hvezdy a byly by to puvodni produkty s hvezdou. Odberatel by je pak mohl draho prodavat v arabskych zemich na cernem trhu. Nevim jestli by o ne byl zajem. Ja bych vsak Araby zase tak nepodcenoval. Myslim si, ze nekterym z nich extremni islam poradne leze krkem. Na ptotest by pak mohli nosit tricko Realu s hvezdou.

0 1
možnosti
Foto

Jsou lidé, kteří za peníze prodají i duši, tak proč ne kříž? Tentokrát souhlas a karma.

19 0
možnosti
JAZ

Náboženské symboly ať jde o jakékoliv by měli zůstat jen v "sektě" oněch věřících a netahat to na veřejnost mezi slušné lidi.

0 11
možnosti
Foto

Vy se s ničím nemusíte smiřovat a křesťansky orientovaní fanoušci si mohou přestat kupovat jejich věci. Brečíte sice hezky, ale na nesprávném místě. Tohle je svobodné rozhodnutí soukromého vlastníka.

5 8
možnosti
TT

... který podlehl státní doktríně politické korektnosti a appeasementové politiky vůči muslimům a muslimským režimům.

10 2
možnosti
JH

J69a50n 51H27r56u67z35a

26. 1. 2017 14:10

Klub by měli zrušit. Fotbal se neslučuje s islámem.;-D

15 1
možnosti
TT

Dokud ho hrají chlapi, je halál.

1 0
možnosti
EH

Dávám karmu, ale... klub zjevně nemá koule a žádnou hrdost na svůj znak. Chtějí-li prodávat v muslimském světě, kde jím to nikdo s křížem nekoupí, tak mají dvě možnosti.

Horší bude, až Real Madrid upraví své logo natrvalo, protože to třeba bude "necitlivé" vůči muslimským hráčům. Nebo bude donucen křikem nějakých vítačských neziskovek.

22 1
možnosti
JK

Když čtu, že když státy bohaté na ropu, tudíž i na peníze, pořádají sportovní utkání, protože mohou zaplatit špičky... přitom domácí obyvatele, kteří by měli tvořit to prostředí, proč se vlastně ta utkání dělají, tedy pro fanoušky toho či onoho či jen přihlížející, protože je sport zajímá, tak těmto je to u klobouku... nevím, jak se zúčastnění sportovci cítí bez té atmosféry, která je žene k vyššímu výkonu... no, doba je jinde, kdo chce kam, pomozme mu tam.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik