Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

JIrko,Zeman má slabé nohy. Můžeme tomu říkat distální /dolní/ polyneuropatie

dolních končetin. Důsledeke, je chabá paraparesa DKK/ ochrnutí dolních končetin-částečné/.Příčina polyneuropatie se nezjistí v 60%.U Zemana to může však být diabetes ,nebo alkohol, nebo kominace obou. V obou případech to znamená těžkou

"komplikaci" a velmi nejistou prognózu a pravděpodobné postižení i jiných orgánů, . Další působení Zemana na hradě, v případě ,že vyhraje volby, může být značně problematické. To bude mínusů, neprozradil jsem ale žádné lékařské tajemství,

je to jenom taková logická úvaha. Národ by měl znát zdravotní stav svého prezidenta, a ten by měl být povinen podat národu informace o svém zdravotním stavu.O Havlovi jsme věděli všechno, o Zemanovi nevíme nic. Proč ?

2 0
možnosti
Foto

Ondřeji, myslíš? A víš třeba na co Havel zemřel?

Toto se dá najít:

"Václav Havel zemřel v neděli 18. prosince 2011 v 9.46 hodin na následky dlouhodobých zdravotních problémů. Zemřel ve spánku na oběhové selhání."

https://cs.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1clav_Havel

To ale neříká vůbec nic o primární příčině úmrtí. Když mi zemřel otec, stalo se to v Bratislavě a já si šel se zprávou z patologie pro úmrtní list.

A tam stálo jednoznačně: Uvádějte prosím vždy skutečnou, primární příčinu smrti a ne konstatování, že se zastavilo srdce (selhání oběhu krevního).

U civilů to je asi povinnost. U prezidentů se ale mlží a mlčí, že?

1 0
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.