Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

J80i40r28i 32C90e67e

5. 1. 2017 21:41

To jako chcete říct, že ta parta Stalinistů z 50. let odstavených za normalizace na druhou kolej, notorických petentů a ožralů (čest výjimkám) co ten hadr podepsali, přičemž se nějakým zázrakem zapomnělo na jejich řádění v období kultu osobnosti, způsobila rozklad SSSR, pád Berlínské zdi, popravu Ceaucesca, atd.?

To v tý redakci zase chlastaj, nebo propadli absolutnímu zoufalství, že jim Babiš nedal vánoční prémie, že daj takovejhle pamflet do výběru?

4 2
možnosti
SJ

Plytký pytel čehosi .. je ten váš blog. Dobro a zlo není tak relativní, jak popisujete. Zřejmě neznáte nic z antické filozofie, která se praktickými otázkami dobra a zla intenzivně zabývala a stala se základem toho opravdu hodnotného v naší civilizaci.

Komunismus a globalistický fašismus (šířící neomarxistické hodnoty) jsou pouze dvě formy totalitního sociálního inženýrství, které staví na idiotské představě, že nerovnosti ve světě jsou zlo a je třeba odstranit, aby vznikl nějaký ideální stav společnosti. Už Masaryk napsal, že nerovnosti ve společnosti jsou nejen přirozené, ale navíc funčkní, společnost bez nich nemůže existovat. Nerovnost znamená řád, pořádek, organizace - někdo vede, někdo následuje a snaha je uměle a "revolučně" měnit vede jen k totalitě, nesvobodě a potlačování lidské přirozenosti.

Banga není žádný vlastenec, ale pouze neomarxistický aktivista -viz jeho vyjádření o příjímání migrantů, atp. Jeho chování okolo Slavíků je obyčejné hulvátství a arogantní nevychovanost, kterou vy hájíte. Normální je chránit svůj národ, kulturu - díky tomu jsme jako národ přežili. Vaše nálepkování Ortela hovoří pouze o vás: co konkrétně ja na textech Ortela xenofóbní a rasistické? Nemáte nic - jen špinění.

Havel lásku k národu neznal, naopak prosazoval zájmy globalistického multikulturalistu - viz jeho práce na ostranění národního principu z naší ústavy a nahrazení ho principem multikulturalistickým (tzv. "občanským") díky němuž naše ústava neposkytuje českému národu a jeho kultuře zvláštní ochranu a přednost oproti např. islámu. Havel byl pod vlivem Sorose finančně i ideově, což je faktické tvrzení.

Pokud jde o vaši karmu, tak to je opravdu pozoruhodný úkaz. Ještě relatvině nedávno vaše blogy, které byly stejně nudné jako tento, mívaly karmu okolo dvaceti (30 bylo na šampus). A dnes to téměř vypadá, že L. Větvička jako blogař roku končí. Je opravdu s podivem, jak vaši čtenáři milují neomarxistické vidění světa.

30 3
možnosti
VV

Jak je vidět, diskutující jste si raději už předem zařadil do škatulek.

7 0
možnosti
JS

Já doufám, že za 20, 50 let nikdo už nebude znát umělé marketingové produkty jako Banga nebo Ortel.

6 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

4 13
možnosti
SB

Jako v mnoha jiných svých článcích, tak i v tomto jasně dokazujete, že neumíte uvažovat vlastním mozkem a že přebíráte pouze pravdoláskařskou propagandu té politické garnitury, která přivedla Evropu na samotný pokraj civilizačního krachu.

Například to, že píšete, že kdyby nebylo Charty, tak by možná komunismus vůbec u nás nepadl.

On padl téměř současně v deseti zemích: Albánii, Bulharsku, Československu, Jugoslávii, Maďarsku,. Mongolsku, NDR, Polsku, Rumunsku a Sovětském svazu.

A u nás podle Vašeho názoru by zůstal, když všude jinde padl!

Prostě jste na úrovni těch komoušů, kteří říkali, že bez VŘSR by nebylo ČSR.

Chce to užívat vlastního mozku, pane Holube, a nejen přebírat krasořečnické fráze.

39 2
možnosti
Foto

Jenže, takto černobíle uvažující blogeři jsou žádaní a jak vidíte i protěžovaní na titulce.

3 1
možnosti
JV

Dobrý den. Myslím, že to vidíte moc jednoduše, resp. snažíte se nám (možná nevědomky) vnutit myšlenku 'buď jsi černý, nebo jsi bílý - rozhodni se'

"S těmi "pravými jadrnými, často anonymními vlastenci" se setkávám zejména ve virtuálním prostředí, nikoliv na ulici, vlaku, nebo v restauraci..." - Já je potkávám téměř den co den i v realitě.

Velmi mne pobavilo: "Já osobně se pohledu na svoje současné skutky a chování zpětně za 20, 50 let opravdu neobávám..." ;-D

Co už mě však nepobavilo, je vaše politováníhodná neznalost rodného (předpokládám) jazyka:

"po 6-ti letech"

"Pokud by nepřišli roky"

"přesto se díky svému etnickému původu triumfálně největší "kýbl sraček" zvrhl právě na jeho hlavu."

"diskuze k článkům o Bangovi prolnutými názory"

Ihned se také...vyrojili Bangovi puberťácké přisprostlé texty"

"40-ti letého"

(ostatní chyby budu, dejme tomu, považovat za překlepy. Ovšem lenost zkontrolovat a opravit si před odesláním text, svědčí o vaší neúctě k potenciálním čtenářům)

17 1
možnosti
RV

Václav Havel je pro mě zlo.

13 5
možnosti
LB

Václav Havel je nepochybně zlo pro všechny normalizační členy KSČ a Lidových milicí.

8 9
možnosti
PB

.... Vám rozumím,- to dáváte vždycky s velkým nadšením pro věc, trochaj to vokořeníte patosem a nosnou myšlenku ve finále zbouráte naprosto neadekvátním příměrem. Pohnutou minulost (dějiny) má každý národ, který prožil a hlavně "přežil" formování nových řádů, pořádků a společenství. Samozřejmě bez tzv. vlastenců, patriotů, kteří pro národ pracovali, bojovali, obětovali se a dokonce za něj položili život, by to nebylo možné,- taková byla doba, takovej je život,- nic na tom nezměníme. Vlastenectví, zde připisované pseudocelebritám, kterých máme na metr čtvereční nejvíc na světě, se mi však nejeví jako vlastenectví,- je to póza, je to velké NIC ! Osobně na foto vidím dva Čechy z nichž každý má jiný názor jež prezentuje způsobem sobě vlastním. Na foto prezidentů vidím Čecha a Slováka s rozdílným, však osobitým názorem na současné společenské či světové dění,- nic víc, nic míň,-,- .... a dobro versus zlo ?!,- věčný boj,- smiřte se s tím !

8 0
možnosti
TD

Když už tu nesmyslnou kauzu znovu oživujete, tak vězte, že pro mě není hrdinou ani jeden z těch pánů. Ale pokud nějaký text charakterizujete jako PŘISPROSTLÝ, tak si představím něco "tak trochu sprostého", co v televizi nevysílá, leda snad na Silvestra po půlnoci. Ty dávné Bangovy výtvory rozhodně nejsou přisprostlé, ale MAXIMÁLNĚ sprosté:

"Mr*ám tě, narvu ti ho ču*ko do ku*dy - jé,

Seš dě*ka a všichni to ví,

A všichni to ví!

Kou*íš mě, nastříkám ti to na k*zy,

Nic jinýho si nezasloužíš!"

Pokud je tohle podle Vás "přisprostlé", tak to bych fakt chtěl vidět něco, co považujete za opravdu sprosté :-)

Je neuvěřitelné s jakou tolerancí přistupují někteří sluníčkáři k Bangovým sprostým textům. Už se objevil i názor, že píseň, ze které jsem výše citoval, má vlastně "výchovný podtext" (hahaha). Na druhou stranu, když si Ortel obleče tričko s lebkou, tak to je samozřejmě symbol nacismu, i kdyby se všichni experti na nacistickou symboliku na hlavu stavěli, protože prostě proto. Ortel sice ve svých textech nacismus nevzývá, nikoho do plynu neposílá, ale je nácek, protože prostě proto. Padouch a hrdina, zlo a dobro, černá a bílá... jasně, tak se k tomu musí přistupovat.

Aby nedošlo k nedorozumění, já si nemyslím, že by měl být dnes Banga kádrován za to, že kdysi skládal pornografické texty plné dominance a násilí. Jen si myslím, že je pokrytecké, když takový člověk kádruje jiné kvůli jejich dávné minulosti. A Vaše černobílé hodnocení - to už snad není ani směšné.

50 1
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik