Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To by bylo vymýtání klínu klínem. Je třeba postavit se bludu jako takovému.

2 2
možnosti
MK

Opravdu? A máte nějakou představu, jak se postavit proti islámu? Vědecky je možné zdůvodnit cokoliv, jen ne člověka a co je život a víra.

A díky tomu vědeckému zdůvodňování jsme tam, kde jsme.

8 1
možnosti
Foto

H42a98n38a 41V82l16k38o89v29á

14. 12. 2016 18:01

Trošku to přeháníš - "běžný lid" je na islám lehce alergický. Stejně jako já - mám osobní zkušenost s muslimy z brněnské mešity. Obecná nálada není příliš vítačská. Pokud to tak staví křesťanské elity (Halík je už delší dobu mimo mísu), musíte jim to vy, Věřící ( já jsem křtěná, ale do kostela chodím tak akorát na Vánoce a Velikonoce) říct při každém setkání. Že to tak cítíte. Křesťani co znám (Brno) to tak dělají.

3 0
možnosti
MK

Hani, sama víš, že nejde vypíchnout každou tečku, která vypadá jinak v hromadě tisíců teček. Pak by to nebyl blog, ale román na pokračování.

Co se týče křesťanských elit, tak kněží jsou pro katolíky autoritou. Čehož ty "elity" zneužívají a kritiku odmítají jako neopodstatněnou, protože "selský" lid tomu nemůže rozumět. Nedávno jsem si pročítal životy našich církevních svatých. Zatímco ty dnešní "uvědomělí" kněží se staví nad lid, tak ti svatí byli s lidmi. ;-)

8 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky