Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

V48ě36r64a 65B43e10n94o18v63á

19. 11. 2016 18:10

Kolikrát v životě člověk má opravdu rád? "jednou, i dvakrát je dost" tak nějak zpívá ve své písni Jan Nedvěd a pak se na první lásky celý život vzpomíná a zůstanou jen povinnosti vůči dětem, rodičům. Pokud mají štěstí, založí rodinu ( většinou se první lásky rozcházejí) a nastane pevný vztah v přátelství

3 0
možnosti
TK

Marně přemýšlým, proč by si vás měl někdo zaškatulkovat do kategorie "stárnoucí zlatokopka a lovkyně spermatu".

Jedině byste mu k tomu zavdala příčinu.:-P

6 2
možnosti
Foto

Každý jsme přišli na svět s nějakým posláním a největší chyba je, když se vydáme cestou tradice a nežijeme svůj život.

Všichni někde tam uvnitř cítíme, co by bylo pro nás nejlepší, ale ne vždy tak konáme..

Jestli jste Vy ta silná, které se to podaří, tak Vám moc fandím. Stane-li se však, že to nevyjde, nezoufejte, neznamená to, že by to bylo fiasko.:-)

7 1
možnosti
Foto

Pěkný večer, paní Tomšíčková,

děkuji za Váš příspěvek.

Ano, myslím, že máte pravdu. Mnohokrát jsem dělala něco tak, aby to vyhovovalo druhým, ale když to nebylo v souladu s tím, kdo jsem já sama, tak to nikdy nedopadlo dobře. Snažila jsem "natlačit" někam, kde jsem být neměla. Takže souhlasím s Vámi. Člověk se musí najít.

Věřím, že jsem si už ujasnila, co chci, co nechci a také, jakým směrem se v životě vydat. Ovšem jak píši v tomto blogu, okolí má často jiné představy a do těch se nás snaží "zaškatulkovat".

H. R. Šiander

3 1
možnosti

Rozpoutat bouřlivou diskuzi se Vám podařilo, ale dobrou radu Vám nemůže poskytnout žádný člověk. Je to ve Vás, na Vás a na Pánu Bohu.

1 0
možnosti
Foto

Pane Šmejkale,

ta diskuse mě těší. Je vidět, že téma zaujalo větší množství čtenářů.

Já nehledám rady od lidí. Jako věřící člověk hledám moudrost v Bibli, a nacházím ji. Je to jenom otázka času a někdy také trpělivosti. Když to člověk nevzdá, tak najde.

Přeji všechno dobré, H. R. Šiander

1 0
možnosti
JH

J11a68n 78H61l24e18d53í55k

19. 11. 2016 16:24

---o co to mají muslímové jednodušší

---mlynář Vávra v Maryši, alias starosta Felix Turek z Těšan razil názor :: "ženy sú na poslúchání"

2 0
možnosti

Safriš, někde nastala chyba - mám Moraváka, a ten ne a ne poslechnout:-)))))

2 0
možnosti
MP

Seznamování a tvoření vztahů je snazší zamlada. Ve dvaceti je člověk tvárný, snadno si zvykne na jiné názory a přístup, a v neposlední řadě věří, že se leccos dá změnit. Po třicítce už jsme hotové osobnosti a ze svých názorů a zvyků nechceme slevit, a v neposlední řadě už je pole přebrané.

12 0
možnosti
AN

40 let ? Tak to je pohoda. Zatím. Navíc většina těchto žen, neopotřebovaných starostmi o děti vypadají na třicet ( blogerka je výjimka ) a je přesně ve věku, kdy se jí zdá, že takhle to bude věčně. Nebude. I když není žena moc pohledná, přece jen punc nedávného mládí a ženskosti jsou stále pro muže mangnetem. Za chvíli to ovšem budou šedesátníci a věk zájemců se bude zvyšovat a je otázka, jak budou vztah "naplňovat." Pokud dotyčného jedince plně uchvátila kariéra, má vyhráno. Nemá čas vnímat onu proměnnou, která se děje s jejím fyzičnem. Nevnímá prázdnotu, naopak, schopnost plného nasazení vnímá jako přednost. Do doby, než ji vypudí z atraktivní pracovní pozice mladá kolegyně, kolega. To je tak modelovému případu již třeba 55 let. V tomto věku dochází ke zvratu, nejen zdravotnímu. Zájem jeví již jen sedmdesátníci nebo je-li majetná, mladí koloušci. Také se lze realizovat s "vnoučaty", úspěšnějších sourozenců. Milé dámy, znáte to. Jaký si to uděláš, takový to máš. Ne vždy jde jen o to, aby jste byly vztahem plně obohaceny. Těším se na blog statečně slečny blogerky za deset let.

0 0
možnosti
KL

jsem to nepochochopil. pokud jste stastna bez chlapa, deti, rodiny, proc to musite zde před cizími lidmi obhajovat?

10 0
možnosti
JR

J76a19n 12R52y64s

19. 11. 2016 16:46

Protože není sama přesvědčena o tom, že je šťastná?

2 0
možnosti
Foto

Lidi rádi škatulkují.

Důležité je mít jasno v tom co chcete, jak se na vás koukají jiní, je nepodstatné.

2 0
možnosti
MV

Hmm, soudite druhe za to, ze Vas soudi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,46
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->