Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Pouzil bych citaci z Mrazika "ach Ivane, Ivane, ty palice medvedi, nic jsi nepochopil".

5 0
možnosti
ZB

Karma.Nestačím se divit,kdo všechno vítězství Trumpa oslavuje,starého stalinistu Skálu z KSČm jmenuji v první řadě a hned mi něco říká,že pokud vítězství Trumpa oslavují takový lidé,je něco špatně a není co oslavovat.Přesně tak,svět už je někda jinde.Americký dělník už nikdy nebude bohatý jako předtím,ani Británie nebude velmocí,co skoro vládne světu,ale dost lidí se na tyto iluze a lži dá snadno nalákat...

2 7
možnosti

Souhlasim, ale sami jste si to zavinili.

1 0
možnosti
KK

? "Velké korporace či banky nejsou ono pověstné zlo, proti kterému se Trump postavil, ale bílý muž správně cítí křivdu z příjmové nerovnosti.

Toto vše a ještě mnohem více musíme dát rozzlobenému bílému muži najevo. Získat ho opět na svou stranu." ?

Ale jsou. To ony ovládají politiku, neustále ji směřují tam kde je to pro ně nejvýhodnější a na bílého muže kašlou.

Jak dát něco bílému muži najevo a získat ho zpět na svou stranu?

Ještě důkladnější mediální masáží, nebo reálnou a pro elity nepříjemnou změnou?

Ta příjmová nerovnost asi nebude celý problém, přidal bych k tomu reálný pocit, že se velká skupina dostala mimo, elity řeší hlavně problémy které ji nezajímají ale náklady jsou jim "naúčtovány".

4 0
možnosti
OF

No my jsme toho po roce 1989 moc nevybudovali. O to víc jsme prožrali.

A někteří u toho nechutně mlaskali.

Budiž nám potěšením že už ani Bulhaři nedřou jako Bulhaři.

Ale dost blbých řečí , vzhůru do Kauflandu !;-D

1 2
možnosti
TK

Cítíte, jak vám teče do bot, tak jste dneska svou angažovaností strčil do kapsy i samotného Jasánka. :-P

Stačí vzít první a poslední větu:

"Voliči Donalda Trumpa jdou proti světu, který jim garantuje mír."

U DT nedělám iluze, ale zrovna klika kolem Clintonové má ruce od krve až po ramena.

"A na krásných poválečných 70 let míru blahobytu budeme již jen vzpomínat."

Ano, to budeme, pokud necháme u vesla takové pomatené lidi, jako je třeba Merkelová, Juncker a spol.

A ještě bych si vybral jednu perlu: " Říkejme, že liberální, otevřený svět, který naše poválečné elity vybudovaly, je ten správný a stojí za to v něm žít."

Ne, tak tohle s vámi říkat nebudu, nebudu tleskat tomu, že ČR je nesoběstačná demilitarizovaná montovna neschopná se postavit třebas pár tisícovkám Turků, nebo jiných Muslimů? (Ne smlouvy jsou jen kus papíru, ty nás neochrání, to moc dobře z vlastní zkušenosti víme.) Nebudu tleskat tomu, že se zboží vozí přes půlku světa, jen proto, že je o dolar levnější a naši dělníci pak nejenže nemají práci, ale ještě si musí konkurovat s importovanými Bulhary, Ukrajinci..

Nemůžeme se všichni živit jen pindáním o ekonomii.

26 2
možnosti
MP

Polopravdy a demagogie typu "Český či maďarský bílý muž hrdě vyslyšel volání statečných politiků a vyrazil do boje proti muslimským imigrantům a přitom mu uniká, že tu žádného imigranta nemáme." mě už unavují a znechucují. A jak vidno, nejen mě, ale i čím dál víc voličů...

18 1
možnosti
Foto

Faktem je, že tu žádného imigranta nemáme.

1 7
možnosti
PG

P84a38v58e84l 63G13ö52t65z53e

14. 11. 2016 10:36

Pane Dlouhy, pri vsi ucte k vame, blahobyt zapadniho sveta rozhodne nevybudoval establishment, o kterem je rec a ktereho mnaji lide plne zuby. To je naprosty nesmysl.

25 1
možnosti
ZH

Bodejť by neměli, když tento establishment vybudované bohatství dílem rozkrádá, dílem rozhazuje na nesmyslné projekty, dílem z něj živí armádu parazitů (sem počítám i takové neziskovky, které nám za naše peníze škodí).

4 2
možnosti
Foto

Od bývalého bolševika mě obzvláště rozesmála slova o těch rudých, pardon, temných silách, které prý najednou vylezly z Halo novin... To se to plácá jeden nesmysl za druhým, když nová generace voličů nepamatuje Listopad a politiky, kteří se pak v Čalfově vládě dostali ke korytu... ;-DPřipomínám tedy novým voličům, že tento bojovník s rudou hydrou sám v roce 1978 vstoupil do KSČ, aby po Listopadu 1989 urychleně převlékl kabát, a usalašil se v Občanském Fóru...

40 1
možnosti
MS

Bily muz by hlavne chtel videt sebereflexi zhrzenych elit

8 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1906x
Aktuálně jsem prezidentem Hospodářské komory České republiky. Profesí jsem ekonom. Po roce 1989 jsem byl ministrem hospodářství ČSFR, v letech 1992 až 1997 jsem zastával funkci ministra průmyslu a obchodu ve vládě Václava Klause a místopředsedy Občanské demokratické aliance.

Seznam rubrik