Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Četl jsem rozhovor s Mrs. Collidge, zajímavé, nepatří k vyloženě konzervativním lidem, ale v Bílém domě dělala neskutečných 30 let. Volila by Trumpa...důvod? menší zlo. Clintonovi jsou podle ní nenažranci, že když se Bill pakoval z BD, museli za půl roku s ostudou vracet nábytek, který jim tak nějak neříkal pane...Honoráře v řádech milionů dolarů za přednášky Billa, to také mluví samo o sobě. Amerika prostě chtěla změnu. A s Hill. by prostě a jasně žádná nepřišla. Donald, ať vypadá a chová se jak hulvát, dává prostě naději i umírající střední třídě v US.A za to si můžou demokraté sami, kam to až dotáhli..

15 1
možnosti
JN

Tak nám tady opět píše pan Dlouhý, coby kritik haló novin? Člověk, který promptně vyměnil rudou knížku za šekovou, takový ten, co v tom umí chodit a přežije i v epicentru jaderného výbuchu s neumaštěnou kravatou.....

Tak tomu se říká demokracie;-D;-D;-D;-D;-D

A obsah taky Rv...

13 0
možnosti
FD

Až tady budou,tak už bude pozdě.

3 0
možnosti
RP

Já bych být panem Dlouhým, raději chodil kanálama.

Sám pan Dlouhý totiž do těch lží, nepravdivé propagandy a pokrytectví současného establišmentu přidal svůj docela pořádný díl.

Například tím, že otevřeně podporuje ignorování a bojkotání českých a moravských zájemců o práci evidovaných na ÚP, například vyššího věku 50+ firmami sídlícími v ĆR ve prospěch zaměstnávání dovážených Ukrajinců nebo navíc českým státním školstvím pro firmy bezplatně "produkovanými" absolventy. Jen proto, aby firmy ušetřily měsíčně nějakou tisícovku na platech;-O.

Což následně snižuje cenu české práce a tím výdělky českých pracujících a v součtu sráží českou ekonomiku dolů, což nám zabraňuje dohnat ekonomiky západoevropských států.

Zanedbatelné není ani to, že i díky působení pana Dlouhého jsou tak na pracáku zbytečně tisíce až desetitisíce nezaměstnaných a český stát tak ztrácí každý rok na vyplácených podporách a dávkách a nerealizovaných daních a odvodech z příjmu až desítky miliard Kč.

VŠ s technickým vzděláním a praxí, přes lži o údajném nedostaku lidí s technický mvzděláním a praxí dva roky bez práce

projektant, technolog a technik

Radim Polášek

9 1
možnosti
JD

J29i22ř98í 14D40a43n72i92š

14. 11. 2016 13:27

Nedávno se jeden můj známý pozastavil nad tím, jak je možné, že zvolili Trumpha, když během posledních dvou dnů před volbami třikrát prokazatelně lhal. Jaksi mu asi uniká, že normální člověk předpokládá, že každý politik lže. Pokud není náhodou tak neobvykle upřímný, že jen zamlčuje a mlží.

Takže asi tak: "Lže? No a co má být. Lžou všichni. To není argument, abych ho nevolil."

5 0
možnosti
RK

R26a79d73i49m 32K65a50l76a19s

14. 11. 2016 12:55

Myslím, že bílý muž zase není tak hloupý a už dávno nevěří na zázraky. A protože nevěří na zázraky, nečeká, že se všechno, co si přeje, splní a ještě nejlépe hned.

To, co mnozí politici nepochopili, je totiž především to, že bílý muž vyžaduje v mnoha případech pocit, že jeho hlas je slyšet, jinými slovy potřebuje mít často alespoň víru v zastání...

Bílý muž se podívá na zprávy, přečte si noviny a má pocit, že předmětem řešení jsou v dnešní době především menšiny, homosexuálové a přistěhovalci. Bílý muž se dívá na film a vidí, že obsazení filmu je rasově vyvážené, často poněkud sporně s ohledem na předlohu... Vidí, že rozhodují kvóty - kvóty, které ovšem nepamatují na něj.

A tak by se dalo pokračovat, všechno to již bylo vyřčeno mnohokrát předtím.

Jako kdyby se někdo snažil přemalovat mapu.

Donald Trump je tedy jen reakce na systém, který se ubíral určitým směrem, a jehož představitelkou je i H.Clinton.

Jsem přesvědčený, že kdyby politické elity dříve na bílého muže alespoň myslili, D. Trump by nevyhrál. On vlastně vyhrál v určitých ohledech sobě navzdory a to je asi to nejhorší vysvědčení předchozí politické reprezentace.

15 0
možnosti
ZK

Pane Dlouhý, váš bývalý soudruh Vasil Bilak veřejnosti vysvětlil, že komunisté, tedy tehdejší elita, nevládnou, že by to bylo jejich zbožné přání ale, to "Kolo Dějin" nás vyneslo vzhůru, je to něco jako přírodní zákon." Když v 89 zjistil, že se ta politická "mlejnice" nezastavila a on sedí na straně její sestupné trajektorie, zalezl do své vily a moc se neukazoval. To, že vy jste to nedokázal vám nevyčítám, takových bylo. Když jste se ale chtěl stát prezidentem, řekl jsem si tak takhle vypadá hroší kůže. Problém hroších kůží je v tom, že jim skoro nikdo nevěří. Důkaz nemusíte hledat daleko, stačí diskuze pod vaším článkem.

11 1
možnosti
LM

me se hrozne libila nedelni debaba v OVM, kde Sobotka blekotal podobne .. Trump dava nerealny sliby atd .. ale timple jsou prece znami i soucasni politici .. oni slibuji a slibuji a pak je tu neco jako opozicni smlouva , ustupky pravice levici a naopak, nakonec vlastne ani pravice neexistuje ..

10 0
možnosti
RK

R18a73d42i43m 89K70a93l32a22s

14. 11. 2016 12:58

Přesně tak - slibují naprosto všichni, ale to že své sliby nesplní Trump, je najednou problém, přestože málokdo opravdu v minulosti naplnil to, k čemu se "zavázal".

7 0
možnosti
MP

Upřímně řečeno, jsem z toho článku trochu rozpačitý. Na jednu stranu pan Dlouhý přiznává, že se staly chyby a společnost dospěla do stavu, který se většině obyvatel už nelíbí, a volá po sebereflexi, přiznání chyb a po tom, aby se podobné chyby už v budoucnu neděly. Na druhou stranu ale vůbec nepočítá s tím, že současné elity nejsou žádné sebereflexe schopny - dokud je voliči nepraští něčím po hlavě, tak budou pokračovat v zadaném kurzu - a pokud voliči zvolí někoho jiného, kdo o těch změnách alespoň mluví a hodlá je dělat, tak zase před ním varuje a chce, abychom volili nadále ty samé elity, které tento stav zapříčinily... To se mi zdá jako dost schizofrenní. Lidé prostě zvolili alespoň malou naději na změnu, než jistotu toho, že žádná změna nebude...

16 0
možnosti
JR

J35a43n 64R85i69c67h44t65e12r

14. 11. 2016 12:35

Pokud takovéhle řeči vede zkrachovalý politik a zkrachovalý podnikatel v jedné osobě, nezní to moc přesvědčivě:(

Napište raději povídání o privatizaci OKD, kdy v rozporu s tehdejšími zákony byly privatizovány i byty. A můžete se rovnou zmínit i o tom, kdo byl tehdy ministrem obchodu a průmyslu, který to měl na starosti. To si přečtu mnohem raději.

13 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1906x
Aktuálně jsem prezidentem Hospodářské komory České republiky. Profesí jsem ekonom. Po roce 1989 jsem byl ministrem hospodářství ČSFR, v letech 1992 až 1997 jsem zastával funkci ministra průmyslu a obchodu ve vládě Václava Klause a místopředsedy Občanské demokratické aliance.

Seznam rubrik