Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Tak vím, za co neutratit peníze. Dceru a mě strašně mrzelo, když NM bylo zavřeno kvůli opravám, protože jsme tam skoro bydlely (přemýšlela jsem, protože nás pravidleně výhružným máváním mokrým hadrem vyháněly až uklízečky, jestli dostaneme status čestného exponátu, nebo nám místo vstupného začnou účtovat nájemné). Po zavření muzea jsem byla jen na jedné výstavě v té protější budově a byla jsem z ní tak zklamaná, že si už nepamatuji, o čem byla. Pořád jsem si říkala, že jak bude něco zajímavého, tak se mrknu - asi to nechám plavat.

Zlaté nekonečné vitríny s minerály (doufám, že je ještě někdy uvidím, snad je nezlikvidovali), kde byly jenom popisky s názvy, žádné vsvětlení, čím se liší od dalších pěti zdánlivě stejných kusů s jiným označením.

2 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1352x
Politicky nekorektní internetový troll s biologickým pohlavím ženským, oba, troll i pohlaví, militantně antifeministického zaměření. Profesí eviluční biolog, zájmově vědecký žvanil. Adultní jedinec s antitheistickými sklony, fanatik antifanatismu, fanoušek antiky.

Fair Warning: Ačkoli je zde žvanivý troll členem výboru Klubu skeptiků Sisyfos a spolku Ateisté ČR, jakož i zaměstnancem Katedry filosofie a dějin přírodních věd PřF UK, názory publikované na tomto blogu jsou výhradně jeho vlastní, a v žádném případě je, pod pohrůžkou umlácení Flegrovou učebnicí evoluční biologie, nelze zaměňovat s oficiálními stanovisky libovolné organizace, v níž kdy figuroval, figuruje, či figurovat bude. Případní udavači nechť se považují za seznámené s faktem, že na mých pracovištích a v zájmových spolcích je moje prořízlá huba známa jen o málo méně než jejich matka.