Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

P70e77t77r 65O54m62e45l27k98a

24. 10. 2016 9:23

Pane Hermánku tentokrát jste uhodil hřebíček na hlavičku. Zeman vyznává pravidlo něco za něco. Což mi v případě udělování vyznamenání připadá absolutně ekelhaft, ale plně vystihuje úroveň celého toho hradního spolku. Tentokrát tu vámi nesčetněkrát vzpomínanou "šavli" prezident skutečně hodil, i když jen imaginární.

6 0
možnosti

Dtto pan Herman - něco za něco.

btw - prý psal panu prezidentovi stran strýce před několika měsíci.

0 2
možnosti
VH

Rozumím Vám: Pomluvit někoho za článek v novinách a odmítnout omluvu (jaká prťavost!). Nejprve je jen jako slušný člověk, který se zmýlil. Posléze jako paličák, pohrdající soudy. To Vy a Vaše životní zkušenost považujete za výborné doporučení na prezidentský stolec. Neb tak Vás to učí Vaše životní zkušenosti.

Rozumím Vám: Pokud udělám mezinárodní ostudu pozdním příjezdem na pohřeb státníka, lžu o důvodech jak umím (nesvádějte na Ovčáčka, bez konzultace se Zemanem /samozřejmě/ nevypustí ani pozdrav). Dokonce nevadí, jak je to směšné - slovenský protokol, dispečeři, dokonce i větříček. Ale to Vy a Vaše životní zkušenost považujete za výborné doporučení na prezidenský stolec. Neb tak Vás to učí Vaše životní zkušenost.

Rozumím Vám: Vynikajícím doporučením je "sejmout" příbuzné neposlušných. Třeba vyškrtnutím ze seznamu vyznamenaných. Vždyť tak to dělali soudruzi desítky let, a jak, panečku, vládli. Takový genius, jakým je pan Zeman, jistě dospěje i k cestě, jak příbuzným znemožnit studium či dokonce dobré zaměstnání.

Rozumím Vám: Jmenování ministra bez ohledu na zákonnou překážku je ukázkou správného vůdce. Vždyť i soudruzi desítky let kašlali na vlastní zákony. A jak dobře se jim vládlo. Je správné, že se na nějakou zákonou překážku vykašlal. Zejména, když jí byl odporný Lustrační zákon!!!

Jak já Vám rozumím.

Je opravdu hnusné, že se najdou zaprodanci, kreatury a vlastizrádci, kteří takové krásné vlastnosti našeho milovaného prezidenta haní. Ale my si republiku (bezskurpulózních diktátorů) rozvracet nedáme!!!

7 0
možnosti

Mezinárodní ostudu vyrobili kavárenští mediátoři.

V seznamu nebyl, nemoh ́ tedy být vyškrtnut. Zvonka to vyzerá, že tam měl být připsán dodatečně, k čemuž nedošlo - nesplnění podmínky, dohodnuté pro připsání.

0 6
možnosti

Vy musíte mít bujné sny!

A kohože předběhli Bohdalová, Renč a Sedláček? Všechny.

5 0
možnosti
MP

Čistě technická - ono je několik kategorií těch vyznamenání, takže nelze ty osobnosti dát do jedné lajny a cosi z toho vyvozovat. Obdobně by se dalo diskutovat o vyznamenaných i u předchozích prezidentů. Nemá cenu srovnávat hrušky a jabka.

0 0
možnosti
MD

Prima volba prezidenta se pro toto fcni obdobi zatim jevi jako (lidova ustavni pojistka) nahrazujici cely senat.

1 0
možnosti
VH

Jo, výsledek volby je stejně blbý.

2 0
možnosti
JM

A koho to jako měl pan Brady předběhnout? Daniela Hůlku který neúspěšně kandidoval v roce 2013 v parlamentních volbách za Stranu práv občanů Zemanovci? Nebo snad chtěl pan prezident udělat radost svému kamarádovi Minářovi, aby mu zlepšil náladu z těch věčných debat o jeho prověrce? Pod Milošem Zemanem se ze slavnostní události, kdy stát oceňuje ty kdo se o něj zasloužili, pomalu ale jistě stává dnem ocenění jeho příznivců a kamarádů.

8 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

"On nikdy nepochopil, že funkce prezidenta je především služba vlasti, služba národu."

Služba vlasti = služba synovci? Nebo SDL?

0 3
možnosti

Z celého blogu souhlasím s jedinou větou "všeho schopný alkoholický gauner, který nás prodává Východu."

8 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

KP

R^ Tak to asi mohlo být.

1 1
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.