Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

To jsou teda názoryRv

3 2
možnosti
Foto

Téma politické korektnosti do toho zatahuje jedině sám autor. Tady jdeoi obyčejnou lidskou slušnost. A podle mého to Sparta vyřešila s nadhledem a je zbytečné si na tom přihřívat svou politickou polívčičku.

9 3
možnosti
Foto

Sporák není lidsky neslušný.

6 2
možnosti
JL

Myslím, že jste to vystihl naprosto přesně. Ono si klidně můžete plácat, co chcete, nakonec můžete říkat i pravdu, jakou chcete. Bohužel je ale čím dál tím jasnější, že i to plácání i ta pravda musí demonstrovat, že jste na té správné straně ;-)

13 2
možnosti
AT

Asi tak nějak. Ještě bych dodal, že jistá skupina lidí má nutkavou potřebu demonstrovat, že nejde s davem a vždy stojí proti majnstrýmu

1 0
možnosti
MH

Souhlas, každý chlap by si v tom okamžiku pomyslel něco o pitomé slepici a sporáku, ale holt dneska už to nesmí nikoho ani napadnout, natož to nedejbože říct.

17 3
možnosti

Takže pokud někdo nenosí Vaše trenky, není chlap? Správný chlap totiž může dělat a myslet si jen to, co Vy, jinak by to nebyl chlap

Já osobně bych si pomyslel něco o blbé krávě, ale sporák by mě nenapadl. Obvláště když si vzpomenu na svojí kamarádku, která hraje fotbal o dost lépe než já.

3 1
možnosti
AT

Blogerské nuly s oblibou exhibují na nicotných ale mediálně nafouknutých tématech .

10 6
možnosti
TT

Já například politickou korektnost považuji za velice závažné téma.

3 0
možnosti
TP

T60o91m71á37š 81P25í40c71l

4. 10. 2016 15:25

Koubek něco plácl, na oplátku facebookem prolétla jeho fotka v růžovém dresu a nagelovanými vlasy s komentářem, jestli je to ten pravý, kdo by měl říkat, co je chlapské a co ne :-) Od Sparty dostali s Váchou vtipný výchovný trest. Kauza si tedy žila vlastním životem a nevidím důvod, proč by se v tom měl babrat kdokoliv jiný, a už vůbec ne nějaké orgány nebo nedejbože aktivisté... :-)

5 0
možnosti
OP

Mascha ještě nevymřeli a hned tak ani nevymřou, pan Jakl nám to právě napsal

7 10
možnosti

Macho (česky mačo), nikoliv "mascho". Když už nás chceš Olinko vyhubit, aspoň se to nauč psát. Ale upozorňuji, že naše "hubení" je "sisysovská práce".;-D

0 1
možnosti
  • Počet článků 446
  • Celková karma 36,20
  • Průměrná čtenost 4053x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik