Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

To zase budou prémie. ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
VK

Já bych se přimluvil, aby administrace zařadila blog do výběru. Už jen proto, aby všichni viděli, co je karma za cajkukazatel. ;-D

10 2
možnosti
Foto

8-o Kdybyste napsal, že na Ukr. je, s prominutím, ač de facto, bordel, a že za mnohé si mohou ukr. ,,elity" sami, a za přispění kde koho, dalo, by se. Leccos. Ovšem Váš pokus o ,,kontraúder" je na stejné úrovni, jako u Vašich oponentů. V podstatě jste totéž, jen v opačném gardu:-/

4 1
možnosti
SS

Jen bych dodal ze spolecne a nezdilne jak "elity" predmajdanovske, tak majdanovske, tak I dnesni ...

6 1
možnosti
VK

Čekal jsem na první kremelskou vlaštovku 27 hodin od zveřejnění zprávy JIT. To čekání stálo za to a předčilo veškerá má očekávání. Ztrapňujte se víc. Boskovice jsou na vás hrdé;-D;-D;-D

16 6
možnosti
FV

Já už nemůžu dál. Musím se přiznat. Znáte film Simone (S1m0ne) od Andrew Niccola s Al Pacinem? Je to o virtuální herečce, étericky krásné a milé, která byla stvořena jako program.

No, a my, kroupologové, stejně jako jsme stvořili Mistra Kroupu, tak jsme podlehli pokušení a pro pobavení naprogramovali tuhle našeho Jaromíra. Bohužel, software se nám nějak nepovedl a Jaromír se zaseknul. Jak vidíte, stále už jen cyklicky opakuje: "zlý Západ, hodný Východ", "Majdan", případně "vyvraťte mi moje argumenty".

Zkoušeli jsme ho resetovat, ale nepomohlo to. Asi ho budeme muset smazat.

17 2
možnosti
Foto

Čím vším se lidé mohou bavit, to je neuvěřitelné.

3 0
možnosti
Foto

Pokud pane Petříku věříte, že za nic nemůže Rusko a za všechno může Západ, je to Váš problém.

Váš způsob argumentace tomu ostatně napovídá.

Já tomu nevěřím.

----------------

To jsem jen citoval vaše vlastní slova.

13 2
možnosti
Foto

V politice a vojenské strategii to nikdy, pane Flaško, není 100% : 0%. Na každém konfliktu mají vždy vinu obě strany, i na tomto neštěstí.

4 8
možnosti
Foto

Je neuvěřitelné, kdo všechno má volební právo. Vy jste nejlepší argument pro odpůrce plebiscitů :-\

17 5
možnosti
Foto

To myslíte vážně? A jste si jistá svým úspěchem při výběru?

1 3
možnosti
Foto

Navíc Západ podpořil vyslání ukrajinských vojsk, aby vyvraždila ty obyvatele východní Ukrajiny, kteří odmítli uznat vládu nelegitimních kyjevských pučistů.

Zdroj:http://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=555723

Toto je jen jedna z perel celého článku.

Jinak se mi čím dál tím méně líbí Vaše úderné postoje. To začíná být nebezpečné.

16 3
možnosti
Foto

Nebezpečné taky, ale především fanatické.

12 2
možnosti
Foto

Když to tak vezmu kolem a kolem, tak jsme vlastně všichni nelegální pučisti, když jsme svrhli komunistickou vládu. A přesně to vlastně pan Petřík píše. Z těch řádků jasně vyplývá jak se mu stýská po starých časech a hlavně: Se Sovětským svazem na věčné časy a nikdy jinak. Akorát, že teď už je to pro pana Patříka jen Rusko.

11 2
možnosti
Foto

My jsme žádnou komunistickou vládu nesvrhli.

Došlo k dohodě mezi KSČ a opozicí, kterou odhlasoval legitimní Parlament a poté k legitimně vyhlášeným svobodným volbám.

Nedošlo k žádnému násilnému svržení našeho prezidenta, ani k násilí ke členům Parlamentu.

A kde v mém blogu čtete, že se mi stýská po starých časech?

Proč, pane Flaško lžete?

2 6
možnosti
JH

;-O;-O;-O Tohle nebudu ani otevírat!! Stačí se podívat na autora a některé diskutéry:-P

8 3
možnosti
Foto

Děkuji pane Hejno za kompliment.

3 5
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik