Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Jsme ve válce s islámem už dobrých 14 století. Islám se od té doby nezměnil a tak se nezměnil ani válečný stav. Jen ta forma se mění. Každý islámský terorista byl umírněný muslim. Pak mu ruplo v kouli, a začal vraždit.

10 0
možnosti
JL

Američani potřebují někde testovat zbraně.

5 5
možnosti
KK

To je pitomost, že ji rovno není. Zbraně se testují jinde a jinak.

3 5
možnosti
SN

:-).....Výše karmy svědčí o úrovni článku, jak to vnímají čtenáři ! !!

1 4
možnosti
JH

Dle mých zkušeností karma neodráží kvalitu textu. Pokud chcete vysokou karmu, stačí psát proti islámu, sluníčkům, kavárnám atd.

3 2
možnosti
Foto

Muslimové se začali masakrovat už od roku 1979, kdy 400přívrženců náboženského aktivisty Džuhajmána af Utajbího obsadilo Velkou mešituv Mekce a dál to vede k Bin Ládinovi, který v roce 1988 v Afganistánu založilal Qá)idu, ( al Kajda) v roce 1999 k AbúMus abovi a Zargáwímu, který položil základy IS. Je to válka sunnitů a šiitůválka mezi Araby a Peršany a vliv na tuto válku nemá západ žádný vliv. Podlevšeho se válka rozhodne v Sýrii a lze předpokládat, že budou existovat tři Irákya možná i více Libyí.

3 0
možnosti
RT

S článkem souhlas až na termín islamisté-jde multikulturalistický termín. Přesnější označení je fanatičtí muslimové nebo džihádisté. A k džihádu Korán každého muslima vyzývá.

5 3
možnosti
Foto

Muslim je vyznavač islámu. Pojem islamisté jsou západní znalci islámu. Máte v termínech hokej.

4 2
možnosti