Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Protestuji proti tomu, že stát si uzurpuje právo rozhodovat o kvalitě humoru a podle tohoto kritéria zakazovat veřejná vystoupení.

Nikdy jsem neuvažoval o tom, že bych Konvičku volil. Asi však budu nyní svůj postoj revidovat a svůj hlas mu dám (dokud se to ještě smí).

11 4
možnosti
VK

Vám stačí pro rozhodnutí se u voleb opravdu málo. Sen každého politika- takový přemýšlivý volič;-D

7 11
možnosti
Foto

Nejsme tedy už Charlie?

15 0
možnosti
Foto

Pokud někdo kreslí nevkusné karikatury do soukromého časopisu je to jeho právo-kdo to vidět nechce tak to nečte.

Pokud někdo vystupuje nevkusně na veřejném prostranství navíc pod okny toho koho by to mohlo urážet tak se tomu jednoduše vyhnout nemůžete.

Charlie Hebdo jakkoliv jejich karikatury považuji za hloupé a nevkusné má právo tisknout co chtějí, na veřejné ulici co chcete dělat právo nemáte.

1 1
možnosti
DB

Nevím, čím to je, ale o fous víc se nyní, v 21. století, bojím, že mě na evropské ulici přepadne zfanatizovaný islamista než radikální katolík...

15 1
možnosti
OK

To je racionální úvaha. I když se trochu obávám, že budu-li hlasitě říkat, že nemůžeme každého člověka, který se narodí do muslimské rodiny, považovat za špatného, mohl bych se časem také nějakého trestu dočkat. Zatím je to jen o výhrůžkách.

1 0
možnosti
JJ

S každým dalším vaším blogem se víc a víc divím tomu, jak jste se někdy mohla vůbec dostat na ministerstvo. Rv

12 4
možnosti
LV

L82i18b44o39r 98V18a64n83ě63k

12. 9. 2016 15:29

Má jistě jiné přednosti než psaní.

6 2
možnosti
DS

naprostý souhlas, paní Kolářová. Dalším pozitivním přínosem, který vnímám já je i skutečnost, že dochází na slova mého manžela :"dejme jim čas a možnost se vyjádřit, odkopou se sami".

S ještě větší radostí pak vnímám to, co Vy, že se spoustě lidí (ať příznivců pana Konvičky či jejich odpůrců) vrací nohy na zem, vychládá hlava a získávají nadhled, což považuji za nutné atributy smysluplné snahy o racionální řešení.

11 10
možnosti
LV

L74i95b94o59r 30V63a39n11ě41k

12. 9. 2016 15:14

Znáte kromě článků v mediích i něco přímo od konvičkovců?

9 2
možnosti
Foto

Celé je to o svobodě. Pojmy jako vkusné/nevkusné, provokativní, primitivní jsou jen subjektivním vnímáním věci. Problém nastává v okamžiku, kdy si někdo (a je jedno jestli úředník, policista nebo kdokoliv jiný) začne myslet, že má patent na rozum, že jen jeho názor je správný a začne v tomto duchu omezovat svobody ostatních. Koneckonců i ústavní soud v USA konstatoval, že "... být blbcem je ústavní právo". Konvičkova akce (ať už si o ní myslíme cokoliv) rozhodně neměla být zakazována!

22 3
možnosti
OK

Nejlepší předvolební kampaní by pro Konvičku bylo uvalení vazby a obžaloba. Naopak nejhorší by bylo, kdyby o něm média zapomněla napsat.

1 3
možnosti
OK

S mírnou nadsázkou bych si dovolil považovat Martina Konvičku za tajného agenta ISIS.

5 6
možnosti
PS

Váš článek má jasno. Už dopředu víte na či straně jste a proti komu. Nejde přece o nějaký projev islámobijců, jak jste použila, ale jde o demonstraci absolutní absurdity, o jakou se islám opírá. Humor je odlehčující a nevidím na něm nic špatného. Navíc v islámu ho asi příliš nebude. Spíše než touto performací , by jste se měla zabývat rozpory mezi danou ideologii a naší ústavou, zákony a obecně přijímanými hodnotami. Neni tady ohrožena demokracie a neměly by státní orgány činit spíše v tomto směru , než vystupovat na ochranu myšlenek a ideologii , které jsou v rozporu? Asi už nejsme Charlie Hesbo , viďte? Ale že nám to vydrželo tak krátce ?

19 2
možnosti
JV

Pri idiotskych vystoupenich muslimu vetsinou zustavaji na "jevisti" bezhlava nebo roztrhana lidska tela. Myslite, ze je to lepsi?

24 0
možnosti
OK

Myslíte idiotská vystoupení teroristů? I když jsou to hrozná zvěrstva, nikdo mi nemůže vyčítat, že opovrhuji dílem Michala Davida či Martina Konvičky.

5 0
možnosti
JA

Já si myslím, že celá demonstrace byla jen divadlo aby se o téhle akci psalo. Prostě negativní článek je také článek a inzerce zadarmo. Kdyby to celé proběhlo bez zájmu novinářů tak začnou dělat něco jiného. Stejné je to s akcemi anarchistů, příznivců Hitlera (jsou li nějací), Stalina (ti občas k vidění jsou).

Věřím tomu, že lidé jsou dost inteligentní aby sami dokázali vyhodnotit co ještě ano a co už je za hranou a není potřeba to zakazovat zákony nebo úřední cestou. Ale jen proto, že Konvičkovi udělal PR už náměstek primátora (nebo co má za funkci ten co chtěl vodovodní havárii) tak mu tam "nahnal" lidi, jinak by to celé bylo divadlo pro pár desítek příznivců (možná)

2 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik