Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Ale ta nesvoboda uz existuje...vzdyt na verejnosti nemuzete ani poklidne hajlovat, ani nosit cervenou vlajku s cernym hakovym krizem na bilem pozadi...Proc se nad tim nepozastavujete?!

11 1
možnosti
JK

Tomu se totiž říká salámová metoda... zkoušet, co všechno si ještě můžu dovolit.

1 0
možnosti
TZ

T12o61m59á26š 82Z21m50e91k

15. 8. 2016 16:36

Paní autorka by si měla vzít bikiny, pokud na to se cítí, a jít třeba v Arabských Emirátech na pláž, nebo jinam, kde je zase zakázaz nosti plavky, které považujeme za normální v západním světě.

Paní autorka by měla zkusit na sebe vzít oblek, na kterém by byl vyobrazen Hittler a nějaký koncentrační tábor a jít třeba takto odděná někam kde je spousta židů. Schválně co jí na tu její svobodu řeknou.

Paní autorka by si měla uvědomit, co znamená pojem veřejný pořádek a také co může narušit veřejný pořádek. Pak by neměla pusu plnou rozumu a mohla by uznat, že v době, kdy muslimové zabíjejí ve francii po desítkách, je jaksi hodně provokativní a nebezpečné veřejně nosit oděv, který muslimy jednoznačně identifikuje.

19 3
možnosti
Foto

Takže v podstatě nemáte nic ani proti vraždění evropanů a američanů v muslimském světě, neboť jejich přítomnost tam je jasná provokace poté, co "západní" vojska tam zničila co mohla? Někdy je dobré se nejdřív zamyslet, než začnete argumentovat stylem Jak vy k my, tak my k vy.

2 5
možnosti
AP

Autorka by se měla především zamyslet nad tím, co se nyní událo na Korsice ve spojení s Burkinami. :-P A pak rozumovat nad zákazy.

15 1
možnosti
Foto

Pan starosta to konečně rozhod správně. Do Evropy nepatří, aby se zde ženy koupaly oblečené (včetně pokrývky vlasů) - nikdo jim nebrání, aby se vrátily tam, odkud pocházejí a kde je toto tedy zvykem. Ale v Evropě si uhájíme svůj způsob koupání, a pokud chce někdo i bez plavek - já mu tleskám.. (pokud z toho nebude na pláží exhibicionistický průvod menšin).. ale proč ne i bez plavek? Pokud v tom budeme hledat a vidět jen přirozenost...

Autorko, bohužel bez karmy.. divné názory.. Jako kdybyste si sama chtěla burkini pořídit.. Teď jsem to mimochodem sledovala na dovolené - muž v plavkách a chudák ženská ve skafandru.. a tolerovala to (nebylo to v Evropě, tedy je to jejich věc a jejich způsob života) - ale do Evropy to prostě nepatří a nikdy patřit nebude. A my bychom si to měli uvědomit.

18 1
možnosti
Foto

Včetně pokrývky vlasů? Já tedy chodím do bazénu v koupací čepici. Ani vlas mi nesmí koukat, aby mi nepřekážel, hlavně při kraulu.

0 0
možnosti
Foto

Státní zákazy jsou neodůvodnitelné.

1 12
možnosti

Pokud také stát nebude bránit občanům v tom, aby vyhnali přivandrovalce, o které nikdo nestojí ... :-P

1 0
možnosti
PB

...... zrovna včera sem prubl vopalovačku v neoprénu na koupáku,- sem to ešče vystajloval ploutvama, potápěčskejma brejlama a do tlamy zapustil šnorchl,- betelnej úlet !,- ...... vona ta nová francouzská móda má něco do sebe,- Coco Chanel by z teho hejkala nadšením,VEU!!

2 1
možnosti
PB

.... tak dobrá,- u Polickejch propagujou inačí módní vlnu (neoprén mu nevoní),- já proti tem nočním košilám vůůůbec nic nemám, - šak sa v tem aj sprchujte, jantare ;-D!

1 0
možnosti
Foto

Chci mít možnost koupat se všude veřejně bez plavek. Jenomže se to nesmí. Jak je to možné? Není náhodou potlečována moje svoboda?

10 0
možnosti
JH

Jasně že je. Také chci mít takovou možnost. A nejen při koupání - proč nemůžu chodit nahý po ulici?

2 0
možnosti
MS

Ale no tak.Zákaz burky vás pohoršuje,ale zákaz křesťanských symbolů v blízkosti muslimských komunit nikoli?Pokud vyžadujete stejný metr,začněte laskavě u sebeRv.

21 2
možnosti
ES

My jsme tady doma, milý pane. To je stejné, jako bych se u vás doma na návštěvě pokoušela přestavět nábytek.

2 5
možnosti
AP

A69l56e53s 10P16ř96i67b79y17l

15. 8. 2016 14:00

Na pláže nechodím, ale bylo mi nepříjemné na koupališti v Rakousku lézt do bazénu kde se ty arabky koupali ve špinavých hadrech. Ale jde také o to jim tu život znepříjemňovat a bude jich tu méně.

15 1
možnosti
ES

Je to sice asi zbytečné opakovat potisící, ale přesto: Vstřícnost si zaslouží reciprocitu. Jestliže druhá strana jen vyžaduje a odmítá plnit nepsané povinnosti, je třeba přestat omlouvat a začít vyžadovat také. Doufám, že u plavek to neskončí.

42 0
možnosti