Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

Autorce zjevne nevadi polonazi muslimsti mladici valejici se na plazi vedle svych po usi zahalenych sester a matek ve 40 stupnovem vedru. Zjevne vyraz svobody a rovnosti.... A nepochybne az se jich zepta jestli jim to nevadi, hadejte jakou dostane odpoved.

11 1
možnosti
JK

V tomto kontextu mne napadá, že možná ty burkiny jsou pro ně něco jako bikiny. Prostě konečně plavky. :)

1 0
možnosti
Foto

O97t78a 36B55l23a60ž10e60k

15. 8. 2016 19:57

"To, že jsou všechny ženy včetně turistek nuceny v některých arabských zemích chodit zahalené od hlavy k patě, neznamená, že u nás budeme recipročně šikanovat muslimky. Tím jenom dokazujeme, že naše kultura je stejně limitovaná jako jejich."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nejde o "limitaci" tedy snad omezenost naší kultury, ale jde o obranu našich hodnot a požadování jejich respektování ze strany odlišných kultur - tak jak to oni požadují po nás.

Tedy - jinými slovy - obě kultury se vymezují na svém území ve svých zvyklostech a pojetí veřejného života. OK - to je v pořádku - ovšem jejich kultura jednosměrným masovým přílivem a množením jejich nositelů a odmítání přijetí naší kultury cílí k našemu ovládnutí na našem území - abychom se stali cizinci ve svých zemích.

9 2
možnosti
Foto

R^

Když on si ale ten starosta tak moc přál přispět k boji proti terorismu a na nic odvážnějšího, než zasáhnout proti pár ženským na plážích si netroufal.

4 13
možnosti
Foto

Starosta ochránil místní muslimky - kde nejsou burkiny, není riziko, že kvůli nim dojde ke konfliktu. Jak jednoduché. Divím se, že na tento jednoduchý vztah přišedší muslimští inženýři nepřišli už dávno sami.

2 2
možnosti
MV

Být hrdý na naši svobodu znamená, že dokážeme tuto svobodu dopřát i těm, kdo nosí odlišné oblečení, .......za predpokladu,ze i tito lide dopreji nam svobodu nasi........bohuzel je vidno,ze se tito lide snazi prosadit pouze svobodu svoji.........a v tom je to nebezpeci....prosadit za cenu spousty mrtvych.......

Zdroj: http://mariekolarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=543894

9 1
možnosti

Sluníčková paní Kolářová. Nic jiného se čekat nedalo. Rv

Nezbývá než dodat Allah akbar...

16 1
možnosti
MR

M39i64l70a25n 36R79a58d37e49k

15. 8. 2016 17:59

take to byli Francouzi kteri prisli se sekularismem v zemi

1 0
možnosti
JK

J39o43s31e43f 21K22l88a76t

15. 8. 2016 17:34

Paní Kolářová,občas něco napíšete a já si to občas přečtu a doposud i rád.Bohužel váš dnešní příspěvek k plavkám mi připadá jako zbytečný blábol.Přeji hezký den

10 3
možnosti
MV

Dokonce bych rekl,ze autorka vubec nevi o cem mluvi.....pise..

7 0
možnosti
Foto

Ja panu starostovi fandim. On nasel ve stavajicich zakonech cestu, jak donutit druhou stranu ctit kulturni a spolecenske zvyklosti tech, kteri jsou tu jeste doma.

19 1
možnosti
Foto

dokud se nevzdají svých zvyklostí, které jsou v rozporu se zvyky v EU, jejich plné začlenění není reálné. Zbavit se vnějších znaků může být prvním krokem, na němž si ověří, že bez nich lze docela dobře existovat.

4 0
možnosti
LK

Je to vcelku jednoduché - v Emirátech je zákaz koupáni v bikinách a muži musí mít dlouhé plavky. "Respektujeme práva každého. A dodržujeme zákony SAE," vysvětluje vedoucí oddělení veřejných vztahů a dodržování morálky policie Rás al-Chajma. Podle něj policie nebude provinilce pronásledovat, ale spíše nabádat k dodržování tradic země. No a ve Francii je tradicí (po staletích zápasu o ženskou, ale i mužskou sexualitu a důstojnost obou pohlaví) koupat se u moře v plavkách (nikoli však zcela nazí). Oblečení je samozřejmě tolerováno z důvodu zdravotních. Osobně mě velmi pohoršuje jako evropského muže, když vidím muslimské veselé mladíky skotačit nalehko na plážích, zatímco jejich sestry, matky a manželky sedí v černém "skafandru" na pláži v plus 40.

21 1
možnosti
JS

Burkiny na evropskych plazich nejsou vyrazem muslimske viry, ale provokace. Tecka. Zrovna tak jako by byly zenske bikini na plazi v Saudske Arabii.(uz jenom tato myslenka je silena). Neplati, nejsme jako oni. Naopak, oni (muslimove) nerozumeji toletanci ale pouze sile.

28 2
možnosti
Foto

Copak? Mrzí vás, že naše kultura vám nedovoluje řezat jim hlavy?

0 8
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik