Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Nebylo by od veci napsat, kolik je ve stavebnictvi zamestnano lidi mimo EU.

2 0
možnosti
PB

P39e19t11r 32B68r39o79ž

27. 7. 2016 12:02

Bohužel, od socialistické vlády se nic jiného čekat nedá. Socialisté si tak libují v rozdávání veřejných peněz, že je nic nedonutí s tím skončit. Bohužel, většina voličů má tak malý rozhled, že svůj hlas dá buď socanům za jejich medové řeči o blahobytu, nebo jej prodá za koblihu a za tvrďácké řeči, jak "zatočíme s korupcí a bude líp" Achjo.

14 0
možnosti
LK

Ti havíři představují nezanedbatelnou kupní sílu a jeden havíř živí 2-3 lidi v obchodě a službách

1 17
možnosti
Foto

To může být pravda, ale pouze v případě, že to uhlí, které horníci vyrubají jde dobře na odbyt a nemusí se prodávat pod cenou. Pokud je těžba uhlí v OKD dlouhodobě ztrátová, pracují horníci na něčí dluh a teorie, že 1 horník uživí 3 lidi v obchodě a službách jaksi fungovat přestane, pokud jejich platy začne dotovat vláda (z daní pracujících občanů a tedy teoreticky i vás, pane Krausi, protože na konci to pro vás může znamenat, že budete mít dražší odvoz "popelnic")...

28 0
možnosti
MD

Par profesi, nejen delnickych, jako napr. hornici, je opravdu specifickych. Tedy nebezny pristup by si zaslouzilo. Ovsem nic se nema prehanet. A tady mozna pan premier vidi i 'svuj neblahy podpis' na cele situaci.

2 0
možnosti
OP

Vaše rozhořčení na vládu, která hodlá podporovat určitou skupinu nezaměstnaných je oprávněné. Rozhodně však není oprávněné, aby se ozývaly další skupiny nezaměstnaných a žádaly po vládě, aby řešila jejich problémy finančními dotacemi obdobně jak se chystá vůči horníkům. Tento přístup vlády je nesystémový, připomíná socialistické paskvily a je odsouzeníhodný

9 0
možnosti
Foto

Pro sociální demokraty, kteří většinou před nástupem na svou politickou dráhu nikdy v minulosti nepracovali, si funkčnost Úřadů práce vůbec ani ve snu neumí představit. Proto je pro ně (pro zachování sociálního smíru) jednodušší nalít do zadlužené OKD další peníze a zachránit horníky...!

7 0
možnosti
DN

Ne že by se s většinou Vašich názorů nedalo souhlasit. Výhradu mám pouze k jednomu - horníci vzhledem k charakteru své práce přepláceni rozhodně nejsou. To je chiméra přetrvávající z dob minulých.

3 12
možnosti
KP

To jako chcete říci, že v jiných odvětvích lídé nepracují tak usilovně jako horníci?? Nesedí všichni v kanceláři a pokud se chtějí dobře uživit (jako horníci) musej zrovna tak "máknout" a v absolutní většině případů, rozhodně "nedosáhnou" výplat zmiňovaných horníků:-/ Takže bych s tím Vaším názorem rozhodně nesouhlasil. Horníci si "nikdy" nežili špatně!

12 1
možnosti