Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Můžete mi prozradit kolikrát předtím učitelka požádala slušně Vaše dítě, aby se posadilo? Obávám se, že ze svého potomka vychováváte fracka, který vzhledem k tomu, že patříte k horním vrstvám, si myslí, že ON, protože je ON, si může dovolit všechno.

9 0
možnosti
DP

Igor Hnízdo - to byl pedagog !!!!

9 0
možnosti
Foto

Aneb jak na konci roku vybalit téma, které zabere... možná je to pravda, možná vám to nevěřím... spíš to druhé... Nějak mi z toho moc leze absence vlastního zapochybování...Což se o přestávce projít po třídě? pochytáte tam vulgarismů;-DKkdyby opravdu hořelo... domnívám se , že tyhle věci by dostaly spád a nebylo by třeba blogu... řešila byste věcněji s jinými matkami po boku a jinde. Já osobně jsem vděčná těm, které na mé vlastní děti umějí i zvýšit hlas a uzemnit je, když třeba je. Trochu špatně je, když dítě ví, že matka a otec jsou věrní všudebijci za jejich dětská práva.

17 0
možnosti
DT

Víte, skutečně špatná učitelka, co má nervy v kýblu bude po vás chtít, abyste začala do svých dětí ládovat ritalin. Něco podobného mám za sebou s jedním ze synů.

Tohle, s čím jste se setkala, není vůbec nic.

Jednoho dne se vám stane, že to, že je "hajzlík" řekne vašemu dítěti jiné dítě, ještě ho navíc zbiji a učitel se na to bude dívat jako by nic a jako by tam sám ani nebyl.

TO bude špatný učitel.

2 0
možnosti
DT

... oprava: ještě ho navíc zbije

0 0
možnosti
JC

Změňte školu. Rychle.

Také jsme se s podobnou situací setkali (máme tři děti, dnes již všechny zletilé a nejstarší je již sám dvojnásobným otcem) a řešili jsme to výměnou školy. A byl pokoj.

0 1
možnosti
DT

Nebylo by trošku střílet kanónem na vrabce?

2 0
možnosti
Foto

Jednou až Vám vaše děti přerostou přes hlavu, budete ve velkém problému. Upřednostňujete svoji výchovu, o které jste přesvědčena že je nejlepší a tím zároveň snižujete autoritu paní učitelky. To je v první třídě, jak budete reagovat později, když děti přinesou horší známku, také to bude špatná práce učitelky?

Určitě by byla, kdyby si nedokázala hned od první třídy zjednat autoritu a pozornost.

Vaše dvojčata mají štěstí, lepší pani učitelku nemohla dostat a když to i Vy pochopíte a nebudete řešit její výchovné metody, vyrostou z vašich dětí skvělí lidé.V

P.S. Prdel, prdelka, nebo zadek, když máte udržet pozornost dvaceti dětí, použijete výraz o kterém jste přesvědčena, že si ho děti zapamatují a jak vidíte, zabralo to.:-)

9 2
možnosti
LG

Koukám, co všechno jsou někteří diskutující schopni z článku vyčíst.

Já si teda netroufám soudit, zda autorce děti přerostou přes hlavu, protože nic nevypovídá o tom, jak jsou doma vedeny a vychovávány. Stejně tak bych se neodvážila tvrdit, že lepší učitelku děti nemohly dostat, protože ji neznám a o jejích metodách vím pramálo. V životě jsem potkala spoustu skvělých učitelů, kteří měli "autoritu a pozornost", ale sotvakdo z nich k tomu používal hulvátský slovník, nadávky a nálepkování nebo dokonce tělesné tresty apod. Většinou to bylo naopak...

0 0
možnosti
JH

Píšete o tom zajímavě, ale subjektivně. Já soudy vydávat nemíním a co si vzpomínám, dcery většinou s láskou vzpomínaly na ty drsnější učitelky. Ostatně moje milovaná matka s "prdelemi"a "zednickými" fackami také nešetřila, ale lásky bylo mnohonásobně víc.8-o A když dcery chodily do základky, velmi jsme všichni milovali ty supurstarostlivé matky. Jsou v každé třídě. Já jim říkal sudičky.;-O

5 1
možnosti
EN

chudák paní učitelka, narazila na matinku co své dětátko příliš opečovává a chrání, znám to, mám to ve svém okolí a milánkové dětičky ji pošlou do pr.... kdy si vzpomenou a matinka by jim dala první poslední a také stále běhá do školy, aby milánkům nebylo ublíženo..tak nevím

7 3
možnosti
Foto

J83a51n62a 81M71a30j33o77v65á

23. 6. 2016 13:38

Jste šťastná ženy, všechny moje děti v šesti (ale i sedmnácti) letech binec daleko častěji a raději tvořily než uklízely. A že by se v šesti zvedly a uklidily něco po někom jiném...ooo, sen matky :-).

Ale vážně. Vulgarismy do školy nepatří. Otázka je, kdy to začít řešit, jestli spíš opatrně nezjistit, jak vidí situaci matky spolužáků a spíš naslouchat než mluvit. A možná zvážit, zda není čas přijmout jako fakt to, že pupeční šňura je přeťata, nalít si decinku bílého, oslavit to (přibývá vám přeci volného času) a opatrně zpovzdálí sledovat, jak si děti s tou získávanou samostatností dokážou poradit tak, abyste případně (opravdu případně) mohla zasáhnout. Odstraňovat z cesty každé peříčko asi není potřeba. I to se totiž dorůstající člověk musí naučit.

12 0
možnosti