Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Madam, poněkud překrucujete to, co Vám paní ministryně napsala. Ona tototiž řekla , že pokud budete do sociálního pojištění h.vno, tak také h.vno dostanete. Já si platím tolik, abych h.vno nedostal a tak jsem ani ten dopis nedostal.

0 6
možnosti
Foto

V čem konkrétně jsem překroutila to, co ministryně napsala?

2 0
možnosti
SH

A z každého státního svátku máte hrůzu, protože vy si své udělat, vydělat, musíte, honíte to před i po tom, jen tržby jsou fuč. A pokud jste OSVČ, tak zapojujete i rodinu, a ona už toho má i s vámi plné zuby? Ale kamarádi ze státního zase říkají, že je horší dělat, než předstírat, že dělám. A úplně nejhorší je, když si ti aktivnější úředníci vymýšlejí práci. Je to sice ubíjí, ale nás to zabíjí!

3 0
možnosti
Foto

Rodina je na tom podobně, takže si lezeme na nervy vzájemně, protože každý má čas zrovna někdy jindy;-)

1 0
možnosti
JN

J43i80ř47í 15N81o24s13e68k

4. 3. 2016 13:42

Zažívám totéž. "No tak to uděláš jindy, jen pojď... Pojeď... Pokecáme hoďku... S tebou nic není, pořád čekáš nějakej telefon... No, večery máš snad volný, ne?"

R^

3 0
možnosti
Foto

Jasně, vždyť přece nemusíš chodit do práce, že?;-)

4 0
možnosti
MS

Dobře jste to popsala. Úplně se v tom vidím. Ještě bych doplnil, že když má vaše činnost OSVČ něco společného s poradenstvím, volají vám klienti zcela bez skrupulí třeba i v osm večer. ;-)

7 0
možnosti
Foto

To je pravda, pracovní doba je velmi relativní pojem...;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1508x
"Za 20 let vám budou mnohem víc vadit věci, které jste neudělali. Mnohem víc, než ty, které jste udělali. Takže zahoďte svoji zaprděnost. Odplujte od bezpečného břehu. Chyťte dobrodružný vítr. Objevujte. Sněte. Zkoumejte." Mark Twain

Seznam rubrik