Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pišeš to hezky, Bohušu. To z tebe kolega Dienstbier nebude mět radost! Enem aby ti to vydrželo i v praxi, držim palce.

19 0
možnosti
Foto

R^ Díky! Nenechte se zastrašovat a neustupujte!

5 0
možnosti
OP

Bezradní tak jednají vždy, výsledky svojí neschopnosti hází na toho, kdo je varoval. Jsem přesvědčená, že tlak těchto hlupáků ustojíme, protože i v jejich zemích je dost normálních lidí, kteří už toho mají plné zuby. I nadále dodržujme zákony a také by měli čeští zástupci být aktivnější v podávání návrhů na řešení. Tím návrhem, který zatím oficiálně nepadl, ale skoro každá ví, že je jednoduchým a správným východiskem, je zrušení dávek pro ekonomické migranty

1 0
možnosti
JC

Tak jak to vidí v jiné zemi, a v německé:

http://svobodneforum.cz/nemecko-roku-2030-podle-poslankyne-cdu-bile-deti-budou-v-mensine/

Hlavně se podívejte, kdo všechno se postavil proti ní.

0 0
možnosti
JS

Hezká slova, ale dokud budete v jedné straně s xenofily typu Sobotky a Dienstbiera, tak není příliš reálné, že to myslíte vážně.

7 1
možnosti
VM

V60á64c75l38a39v 67M12a65c68h

29. 2. 2016 13:47

Vzhledem k tomu že efekt dotací na ekonomiku je přinejlepším sporný, měli bychom toto stanovisko rakouského ministra podpořit, s tím že se pochopitelně adekvátně sníží příspěvky do fondů EU.

5 0
možnosti
Foto

Zapomínáte s Vaším ,,jednoduchým" řešením, m.j. i na Evropskou banku:-/

0 0
možnosti
Foto

Kdo drží „černého Petra“R^

Asi byste to měl Pane ministře ,,doříci", kdo8-o Včetně toho, že pokud se zásadně EU nezreformuje, půjde do ,,kelu". Což si asi většina lidí nepřeje. Ani já ne. Ovšem ref. je nutná!Diktáty to nevyřeší. Naopak. Jen způsobí další ,,erozi", AŽ PŘÍMÉ OHROŽENÍ. PROVŠECHNY!!:-(

Kam a proč to až i tak daleko může dospět, to jsem si dovolil shrnout ve svém blogu-viz.: World rolled at any time, including human thinking - Jiří Jiroudek (blog.idnes.cz) Jinak Vás zdravímR^ J.A.J.

0 0
možnosti
JC

Oni se s námi také nechtěli rozdělit o naše Romy. Tak jakápak solidarita.

6 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1379x
Ministr vnitra České republiky, poslanec, před zvolením do Poslanecké sněmovny ČR hejtman Plzeňského kraje. Než se stal hejtmanem, pracoval jako první a ekonomický náměstek hejtmanky. Od roku 2002 do roku 2010 působil jako člen Rady města Plzně, kde byl od roku 2006 také předsedou kontrolního výboru. Je členem ČSSD od roku 1997, od ledna 2011 je jejím předsedou v Plzeňském kraji. Milan Chovanec je také na Twitteru.

Seznam rubrik