Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
II

Proto se také proti objektivizaci žen v reklamě vedou různé kampaně - např. Sexistické prasátečko - které však mají v naší zemi i mezi čtenáři blogů iDnes poměrně mnoho odpůrců.

Pokud jde o ten Čtyřlístek, jste trochu mimo. To vyvolal jeden jediný šťoural. Média pak o tom referovala spíš jako o kuriozitě. Redakce neměla moc na výběr, jak se k tomu postavit, protože ten kreslíř v prvé řadě zklamal důvěru v něj kladenou. Je to vážné narušení profesionálního vztahu. O to šlo dle mého názoru především. A samotný obsah těch kreseb už méně.

2 0
možnosti
Foto

Víte, já jsem na Čtyřlístku vyrostl. Je to pro mě něco, jako srdcová záležitost. Přijde mi hlavě absolutně blbé, že někdo měl potřebu do časopisu takového typu něco takového "vpašovávat". Když už bez podobných kvízků nemohl autor kreseb být, proč nešel pracovat někam k bulváru, prostě kamkoliv jinam, než aby se svojí potřebou rozmnožovat schovávačky sexuálního rázu exceloval v dětském časopise.

4 8
možnosti
Foto

Vy, pane Kroupo, takovou nevinnou legrácku prostě berete příliš úkorně.

4 1
možnosti
Foto

Já si myslím, že na to ty děti naprosto kašlou. Že už vědí své, zkusily si své a nějaké ty billboardy je nechávají chladnými.

Právě dnes má naše vnučka 14 let a tak si jen vzpomínám, co jsme si my, ve 14 letech a bez jakýchkoli pomůcek typu billboard dokázali nejen vy myslet, ale hlavně zrealizovat.

A co s tím uděláme? Nic. Technický pokrok nelze zastavit.

2 1
možnosti
JF

J94a89n 76F80r19o67l70í73k

5. 2. 2016 15:36

Dávám karmu za sloh i vtip, ale jen bych chtěl poznamenat, že je to především o těch dámách, které ví, že jejich fotky v plavkách budou viset na každém druhém plotě a budou je občurávat psi. Když se nestydí ony proč by to mělo vadit nezúčastněným motoristům. O tvůrcích mnohdy nevkusných reklam i jejich zadavatelích si myslím své. A učím své vnuky, že se kupuje to co není v TV a reklamách, protože ty musí někdo v ceně zboží zaplatit.

0 0
možnosti
VB

R^ Nj, ony ty modelky asi vyznávají vysoké cifry spíše v peněžence než v hlavě ;-)

2 0
možnosti
Foto

Podle fotky poznávám, že jste projížděla Planou n. L.. Majitel pily je Pasák a tak se není čemu divit.

2 0
možnosti
ZS

R^Karma a souhlas se vším! Pobavila jsem se. Na tohle téma tady umíš psát jenom ty;-), to se musí říct...;-D;-D;-D

5 0
možnosti
VB

Děkuju, Zuzi! I když... je to vůbec pochvala? ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com